თევზის მომზადება ტბის ან მდინარის პირას |
გამარჯობა, სტუმარო ( შესვლა | რეგისტრაცია )
|
თევზის მომზადება ტბის ან მდინარის პირას |
![]()
პოსტი
#1
|
|
![]() EX მონადირე ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ჯგუფი: ფორუმის წევრი პოსტები: 2,851 რეგისტრ.: 15-May 09 ნიკის ჩასმა ციტირება მდებარეობა: tbilisi ![]() |
მე გამიკეთებია ბევრჯერ уха სახლის პირობებში მაგრამ არის ერთი რეცეპტი როდესაც მომზადების ბოლოს ნაკვერცხლიანი ჯოხით ამოურევ და ერთ ჭიქა არაყსაც ჩაუმატებ გამზადებულს, თუ გიცდიათ ეს მეთოდი და როგორია?
|
|
|
![]() |
![]()
პოსტი
#2
|
|
![]() EX მონადირე ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ჯგუფი: ფორუმის წევრი პოსტები: 2,851 რეგისტრ.: 15-May 09 ნიკის ჩასმა ციტირება მდებარეობა: tbilisi ![]() |
ვიტო
აი სუნელიც დაემატა, მემგონი რეცეპტი სრული უნდა იყოს, ფქვილი ხორბლისაც და სიმინდისაც შეიძლებაო. რეცეპტი: გასუფთავებულ ქაფშიას ბლომად მწვანილს დავაჭრით, სუნელებს და ფქვილს დავაყრით, მარილს დავუმატებთ, კარგად ავურევთ და გაცხელებულ ზეთიან ტაფაზე ორივე მხრიდან შევწვავთ. |
|
|
![]()
პოსტი
#3
|
|
![]() ნამდვილი მონადირე ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ჯგუფი: ფორუმის წევრი პოსტები: 7,706 რეგისტრ.: 15-May 09 ნიკის ჩასმა ციტირება მდებარეობა: თბილისი ![]() |
ვიტო აი სუნელიც დაემატა, მემგონი რეცეპტი სრული უნდა იყოს, ფქვილი ხორბლისაც და სიმინდისაც შეიძლებაო. რეცეპტი: გასუფთავებულ ქაფშიას ბლომად მწვანილს დავაჭრით, სუნელებს და ფქვილს დავაყრით, მარილს დავუმატებთ, კარგად ავურევთ და გაცხელებულ ზეთიან ტაფაზე ორივე მხრიდან შევწვავთ. შალვა ხორბლის ფქვილი არ იხმარო. მხოლოდ სიმინდი... ![]() |
|
|
![]() ![]() |
მსუბუქი ვერსია | ახლა არის: 3rd May 2025 - 08:25 |