კულინარია სუფთა ჰაერზე, ამ თემაში ვწერთ მხოლოდ იმ რეცეპტებს რასაც თავად ვამზადებთ |
გამარჯობა, სტუმარო ( შესვლა | რეგისტრაცია )
|
კულინარია სუფთა ჰაერზე, ამ თემაში ვწერთ მხოლოდ იმ რეცეპტებს რასაც თავად ვამზადებთ |
![]()
პოსტი
#1
|
|
![]() EX მონადირე ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ჯგუფი: ფორუმის წევრი პოსტები: 2,851 რეგისტრ.: 15-May 09 ნიკის ჩასმა ციტირება მდებარეობა: tbilisi ![]() |
აქ მხოლოდ პირადი გამოცდილების გაზიარება უნდა მოხდეს, არ არის საჭირო ინტერნეტიდან გადმოწერილი რეცეპტები და სურათები! მხოლოდ საკუთარი შემოქმედება, და რჩევები მათთვის ვისაც რაიმე შეკითხვა დაებადება ამ თემის გარშემო, მონადირება კარგია, ნანადირევის კარგად მომზადება არა ნაკლებ საინტერესო .
|
|
|
![]() |
![]()
პოსტი
#2
|
|
![]() თოფით მონადირე ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ჯგუფი: ფორუმის წევრი პოსტები: 1,217 რეგისტრ.: 20-May 09 ნიკის ჩასმა ციტირება მდებარეობა: თბილისი ![]() |
ბრაცი, აბა ერთ ჩემს გასაიდუმლოვებულ რეცეპტ შემოგთავაზებთ როგორ ვაკეთებ "ბუჟენინას"
![]() ინგრედიენტები: ღორის ბარკალი (ძალიან დიდი არა) ნიორი მარილი შავი პილპილის კეკლები პურის ფქვილი (კარგი იქნება ჭვავის) მომზადების წესი ვიღებთ ღორის ბარკალს, შიგნიდან ვჭრით და ვიღებთ მთლიანად ძვალს, აკურატულად ისე რომ ხორცი ძალიან არ დავჩიჩქნოთ, ვიღებთ თხლად დაჭრილ ნივრებს და შიგნიდან ვალაგებთ, ზოგან ჩავსერავთ ხორცს და შიგნითაც ჩავაწყობთ, ისე რომ კარგად ქონდეს, ვაყრით მარილს, და სავი პილპილის კეკლებს, თუ სურვილი გექნებათ შეგიძლიათ სქლად დაფქვილიც უყოთ, ასევე შესაძლებელია წითელი გატარებული წიწაკაც, შემდეგ ვახვევთ აღნიშნულ ბარკალს რულეტივით და შევკრავთ კანაფით, შემდეგ ვზილავთ ცომს წყალზე და ამ ცომში გავახვევთ ჩვენს გამზადებულ რულეტს ისე რომ კარგად დაიფაროს და ეგრევე უნდა შევდგათ გახურებულ დუხოვკაში , იქ უნდა გავაჩეროთ მანამ სანამდე ცომი მთლიანად არ დანახშირდება, შემდეგ გამოვიღებთ, რომ გაგრილდება ნახშირს შემოვამტვრევთ, გავწმინდავთ მშრალი არა სველი ნაჭრით და სასურველია თუ მოვითმენთ და მეორე დღეს შევჭამთ ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
მსუბუქი ვერსია | ახლა არის: 22nd May 2025 - 21:49 |