სანამ კუდრღელსს მოვამზადებთ... - ოჩოპინტრე
IPB

გამარჯობა, სტუმარო ( შესვლა | რეგისტრაცია )

919
პოსტი Jul 29 2009, 21:40
პოსტი #1


თოფით მონადირე
*****

ჯგუფი: ფორუმის წევრი
პოსტები: 1,658
რეგისტრ.: 27-July 09
ნიკის ჩასმა
ციტირება
მდებარეობა: Tbilisi/Georga



კულინარიაც მიყვარს... newsmile091.gif
რაც კურდღელს შეეხება. პირველ რიგში, როგორც კი მოვინადირებთ
ყურცქვიტას ცერა თითი დავაჭიროთ მუცლის ქვედა ნაწილში და გამოვწუროთ
შარდი უკანასკნელ წვეთამდე.
იქვე გირჩევთ გაატყავოთ, დაცალოთ სისხლისგან მსხვილი სისხლძარღვების გადაკვეთით
(მაგ.: საძილე არტერიები და ქვედა კიდურების ვენები/არტერიები) შემდეგ გამოშიგნოთ
და თუ წინდახედული მზარეულიც ხართ, არ დაიშუროთ სვანური მარილი მუცლისა და გულმკერდის ღრუებში
ამოსათითხნად. იქვე თუ ჭინჭარიც მოიკრიფება ხომ მთლა უკეთესი! ისიც მუცელში ჩაუტენეთ.
რაც შიგნეულობას შეეხება - გულ/ღვიძლია მაგ ცხოველის დელიკატესი.

შემდეგ, გინდ არაჟანს მიეცი გინდ მაწონს და გინდ თეთრ ღვინოს ბურთი და მოედანი,
უკაცრავად - ძვალი და რბილი.

თოხლაობის სმაილიკი ვერ ვნახე ტო...
Go to the top of the page
 
+Quote Post გაზიარება
 
Start new topic
გამოხმაურებები
HUNTER FREDY
პოსტი Jun 10 2010, 11:04
პოსტი #2


ნამდვილი მონადირე
*******

ჯგუფი: ფორუმის წევრი
პოსტები: 5,089
რეგისტრ.: 15-May 09
ნიკის ჩასმა
ციტირება
მდებარეობა: რუსთავი



მართალინ ხარ საბო!! ეგრე ვაკეთებ მეც მაგრამ ეს არავისგან არ მისწავლია უბრალოდ მომიხდა რო გასცვივდა ბალანი ხელით მშრალზე ძალიან ადვილად! თან გატყავების დროს გინდა არ გინდა ეკრობა ბალნი მაინც ხორცს და არ მომწონს ხოლმე ეგ ამბავი!
თან თუ შეეცდებით რომ არ გარეცხოთ ხორცი და ისე მოამზაოთ ბევრად გამრიელი გამოდის!
მოგეხსენებათ რომ ნანადირევის ხორცი უხეშია მაგრია მაინც დ ამის მოსაგვარებლად შესანისნავია დაბსტურმება, მაიონეზში ან მაწონში ან სმეტანაში და მერე შეწვა! დაბასტურმების პროცესი რამდნეიმე საათია მაცივარში ემალის ჭურჭელში უნდა ჩაალაგოთ ხორცი და მერე მაწონი ან მაიონეზი ან სმეტანა მოასხათ. ძალიან მაგარი რამე გამოდის. რაც დიდზანსაა დასაბასტუმრებლად დატოვებული ხორცი მეთ რბილი და გემრიელი გამოდის! რძის ნაწარმში არსებული ორგანული მჟავები დადებითად მოქმედებენ ხორცის საგემოვნო თვისებებზე და არბილებენ კიდევაც მას!
Go to the top of the page
 
+Quote Post გაზიარება

პოსტი ამ თემაში


Reply to this topicStart new topic
ამ თემას კითხულობს 1 მომხმარებელი (მათ შორის 1 სტუმარი და 0 დამალული წევრი)
0 წევრი:

 

მსუბუქი ვერსია ახლა არის: 6th June 2025 - 00:57