ე.წ. "პრიკორმკა" მისაჩვევი, ვინ როგორ ამზადებს ფაფებს |
გამარჯობა, სტუმარო ( შესვლა | რეგისტრაცია )
|
ე.წ. "პრიკორმკა" მისაჩვევი, ვინ როგორ ამზადებს ფაფებს |
![]()
პოსტი
#1
|
|
![]() შურდულით მონადირე ![]() ![]() ![]() ჯგუფი: ფორუმის წევრი პოსტები: 493 რეგისტრ.: 12-July 09 ნიკის ჩასმა ციტირება მდებარეობა: Usa ![]() |
სალამი,ძაან მაინტერესებს მეთოდები და ეგრედძოდებული პადკორმკების გაკეთება ძირითადათ ტბებისთვის,თუ ვინმემ რამე იცით ან გამოცდილება გაქვთ ჩვენც გვასძავლეტ და აქ დაფოსტეთ,მგონი სწორ განყოფილებაში გავხსენი თემა.
|
|
|
![]() |
![]()
პოსტი
#2
|
|
![]() თვით დიდი ოჩო! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ჯგუფი: ადმინი პოსტები: 18,619 რეგისტრ.: 15-May 09 ნიკის ჩასმა ციტირება მდებარეობა: tbilisi ![]() |
ე.წ. პრიკორმკა არ არის ხელწამოსაკრავი რამ თუ ამზადებ უნდა მოამზადო წესიერად და წესების დაცვით
წინააღმდეგ შემთხვევაში მოზიდვის მაგივრად მიიღებ გარანტირებულ დაფრთხობას პრიკორმკა შედგება ბაზისგან და არომატიზატორისგან მე მაგალითად ბაზათ ვიყენებ ფშენოს, სიმინდის, ღერღილს(ყვითელს)პერლოვკას საფანელს და ასშ ამას ემატება არომატიზატორი პირადი შეხედულებით რაც გაგიხარდება მაგრამ უნდა გახსოვდეს რომ ეს არომატიზატორი არ უნდა იყოს მეტისმეტად მაძაფრი სუნის თორე თევზი დაფრთხება და 2 კვირა არ გეკარება დაკვებილ ადგილს ყველას ვურჩევდი ქარხნულ დანამატებს ვიღებთ ბაზას ანუ მოხარშულ ფშენოს საფანელს მოხარშულ პერლოვკას ქატოს ვუმატებთ ქარხნულ(მაგალითად სენსასის)მზა პრიკორმკას(ისიც ფხვიერი სახითაა) და მთავარ არომატიზატორათ ვამატებთ იგივე სენსასის თხევად არომატიზატორს ამ ყველაფერს ერთად ავურევთ დავაცდით ცოტა ხანს ვნახავთ როგორ იკვრება ბურთულები(საჭიროების შემთხვევაში წავაკორექტირებთ და დაიწყება ადგილის დაკორმვა ტივტივით თევზაობის შემთხვევაში რეკომენდირებულია ერთ წერტილში დაკორმვა თავდაპირველად უნდა ჩაიყაროს საკმაოდ დიდი რაოდენობა პრიკორმკის და მერე თითო თითო ბურთულით ნელნელა გავაგრძელოთ დაკვება რო თევზი არ წაგვივიდეს საკვების გათავების შემთხვევაში |
|
|
![]() ![]() |
მსუბუქი ვერსია | ახლა არის: 8th May 2025 - 07:04 |