კულინარია სუფთა ჰაერზე - ოჩოპინტრე
IPB

გამარჯობა, სტუმარო ( შესვლა | რეგისტრაცია )

11 გვერდი V  « < 5 6 7 8 9 > »   
Reply to this topicStart new topic
კულინარია სუფთა ჰაერზე, ამ თემაში ვწერთ მხოლოდ იმ რეცეპტებს რასაც თავად ვამზადებთ
ჰერცოგი
პოსტი Jun 19 2009, 23:36
პოსტი #91


ძაღლით მონადირე
******

ჯგუფი: ფორუმის წევრი
პოსტები: 4,792
რეგისტრ.: 15-May 09
ნიკის ჩასმა
ციტირება
მდებარეობა: rustavi



ციტატა(ახოტნიკ @ Jun 16 2009, 08:13 PM) *
რუსთავში მტკვრის გვერძე პატარა ტბაა კრესტებს უძახიან ....მად არის ბლომად ეს კობორჩხალები მე მაგალითად შარშან ერთ დღეში 8 კილო დავიჭირე ბაყაყზე სადოკში აღარ მეტეოდა

და რუსთავში რა ადგილზეა ეეგ ტბა შემთხვევით რომ არ წავიდე
Go to the top of the page
 
+Quote Post გაზიარება
ჯეკო
პოსტი Jun 19 2009, 23:55
პოსტი #92


ნამდვილი მონადირე
*******

ჯგუფი: ფორუმის წევრი
პოსტები: 5,041
რეგისტრ.: 19-May 09
ნიკის ჩასმა
ციტირება
მდებარეობა: rustavi ...internatebi



მაშინ რადგან მასეა მე გავრკვევ მოდის თუ არა რამე იმიტომ რო წელს ვერ მოვიცალე წასასვლელად და არვიცი მოდის თუ არმოდი და ისე კი გეტყვი სადაცაა. ახალი ხიდი რომარის, მეცხრამეტედან რომ მიდიხარ იქავეა ხიდის მარცხნივ.
Go to the top of the page
 
+Quote Post გაზიარება
ჰერცოგი
პოსტი Jun 19 2009, 23:59
პოსტი #93


ძაღლით მონადირე
******

ჯგუფი: ფორუმის წევრი
პოსტები: 4,792
რეგისტრ.: 15-May 09
ნიკის ჩასმა
ციტირება
მდებარეობა: rustavi



ხო მივხვდი და არ ვიცოდი მად თუ ეეგ კიბორჩხალები იყო
Go to the top of the page
 
+Quote Post გაზიარება
ჯეკო
პოსტი Jun 20 2009, 00:05
პოსტი #94


ნამდვილი მონადირე
*******

ჯგუფი: ფორუმის წევრი
პოსტები: 5,041
რეგისტრ.: 19-May 09
ნიკის ჩასმა
ციტირება
მდებარეობა: rustavi ...internatebi



მეც შარშან გავიგე რაა სრულიად შემთხვევით ისიც, სათევზაოდ მივედი და თურმე თევზის ნასახი არაა, და ეს კიბოლიები მოდიან და მოდიან მერე კაცმა მასწავლა ბაყაყი დაიჭირეო და იმით ითევზავეო, მეც მოვსინჯე და 8 კილო დავიჭირე 2 ანკესით
Go to the top of the page
 
+Quote Post გაზიარება
ჰერცოგი
პოსტი Jun 20 2009, 00:09
პოსტი #95


ძაღლით მონადირე
******

ჯგუფი: ფორუმის წევრი
პოსტები: 4,792
რეგისტრ.: 15-May 09
ნიკის ჩასმა
ციტირება
მდებარეობა: rustavi



ვა მართლა ამ დღეებში წავიყვან ბიჯებს და კარგად ვაწვალებ მაგის დაჭერაზა მე ვიკაიფებ თან
Go to the top of the page
 
+Quote Post გაზიარება
ჯეკო
პოსტი Jun 20 2009, 00:11
პოსტი #96


ნამდვილი მონადირე
*******

ჯგუფი: ფორუმის წევრი
პოსტები: 5,041
რეგისტრ.: 19-May 09
ნიკის ჩასმა
ციტირება
მდებარეობა: rustavi ...internatebi



ხოო თუ მეცლება მეც გამოვალ
Go to the top of the page
 
+Quote Post გაზიარება
ლევანა90
პოსტი Jun 20 2009, 15:02
პოსტი #97


თოფით მონადირე
*****

ჯგუფი: ფორუმის წევრი
პოსტები: 1,031
რეგისტრ.: 15-May 09
ნიკის ჩასმა
ციტირება



ვა ანკესით საღოლ ბიჭებო თუ მაგრად იკნება შემატყობინეთ იკნებ მეც მოვსინჯო და მეც დავიჭირო newsmile027.gif small3d018.gif small3d018.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post გაზიარება
შალვა
პოსტი Jun 25 2009, 13:37
პოსტი #98


EX მონადირე
******

ჯგუფი: ფორუმის წევრი
პოსტები: 2,851
რეგისტრ.: 15-May 09
ნიკის ჩასმა
ციტირება
მდებარეობა: tbilisi



გრიზლი
ვახ ეს ბუჟენინანას რეცეპტი ეხლა ვნახე(ამ რიბაკებმა სად ითევზაონ არ იციან newsmile058.gif ) და დიდი მადლობა, მაგის გულისათვის პახმელიაზე ვაჟაზე დავდიოდი, უკრაინელი შეფი ყავდათ ბიჭებს ჩამოყვანილი რესტორანში, ის აკეთებდა მჟავე სოკო და არაყი + და მიდი მოვდივარ, აი რეცეპტი კი არ ვიცოდი (თხლად უნდა დაიჭრას რაც შეიძლება) შემოდგომით დავტესტოთ ჩემთან(ან თუ აცივდა კიდევ, მაინც არყის კლიენტია რა) ან საარყე ამინდი არ გავმაზოთ! კიდავ რა გავიგე, აუცილებლად ბურვაკი უნდა იყოს, ბარკლის ნაჭერში ნიორთან ერთად ჩაჭრილებში სალა, დაფნა, მიხაკის ძირი, შავი პილპილი უნდა ჩაიდოს, მერე ნატურალური კანაფით გადაიკოჭოს, და ადუღებულ წყალში ჩაიდოს, სადაც ხახვი, წიწაკა, დაფნა მიხაკი მარილი დახვდება, ხო ხორცი წყალში ჩაშვებამდე მარილში უნდა ამოისვაროს! მოხარშვის მერე უნდა გაცივდეს თხლად დაიჭრას და ეგარი, ბევრი ვარიანთები ყოფილა ბურახით და ეგეთი რაღაცეები, მაგრამ გრიზლის ვარიანტი ვერსად ვნახე და მაგან განაპირობა ჩემი ინტერესი ერთი სული მაქვს როდის გავაკეთებ.
Go to the top of the page
 
+Quote Post გაზიარება
ლევანა90
პოსტი Jun 25 2009, 23:12
პოსტი #99


თოფით მონადირე
*****

ჯგუფი: ფორუმის წევრი
პოსტები: 1,031
რეგისტრ.: 15-May 09
ნიკის ჩასმა
ციტირება



ეს არ ვიცოდი სად დამედო ამიტო აქ ვარჩიე ეს არის სახლისთვის გათვლილი ლუდის სახდელი http://hapr.ru/pivovarni/getehxl.html
Go to the top of the page
 
+Quote Post გაზიარება
შალვა
პოსტი Jun 26 2009, 13:15
პოსტი #100


EX მონადირე
******

ჯგუფი: ფორუმის წევრი
პოსტები: 2,851
რეგისტრ.: 15-May 09
ნიკის ჩასმა
ციტირება
მდებარეობა: tbilisi



ალბათ ლოთობებში!
Go to the top of the page
 
+Quote Post გაზიარება
ბესო
პოსტი Jun 26 2009, 21:38
პოსტი #101


ნამდვილი მონადირე
*******

ჯგუფი: ფორუმის წევრი
პოსტები: 7,706
რეგისტრ.: 15-May 09
ნიკის ჩასმა
ციტირება
მდებარეობა: თბილისი



ციტატა(ლევანა90 @ Jun 25 2009, 11:12 PM) *
ეს არ ვიცოდი სად დამედო ამიტო აქ ვარჩიე ეს არის სახლისთვის გათვლილი ლუდის სახდელი http://hapr.ru/pivovarni/getehxl.html


ამას "გინესის" რეცეპტიც მოაყოლონ და ღირს ყიდვაზე დაფიქრება newsmile045.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post გაზიარება
გრიზლი
პოსტი Jun 27 2009, 12:26
პოსტი #102


თოფით მონადირე
*****

ჯგუფი: ფორუმის წევრი
პოსტები: 1,217
რეგისტრ.: 20-May 09
ნიკის ჩასმა
ციტირება
მდებარეობა: თბილისი



ციტატა(შალვა @ Jun 25 2009, 01:37 PM) *
გრიზლი
ვახ ეს ბუჟენინანას რეცეპტი ეხლა ვნახე(ამ რიბაკებმა სად ითევზაონ არ იციან newsmile058.gif ) და დიდი მადლობა, მაგის გულისათვის პახმელიაზე ვაჟაზე დავდიოდი, უკრაინელი შეფი ყავდათ ბიჭებს ჩამოყვანილი რესტორანში, ის აკეთებდა მჟავე სოკო და არაყი + და მიდი მოვდივარ, აი რეცეპტი კი არ ვიცოდი (თხლად უნდა დაიჭრას რაც შეიძლება) შემოდგომით დავტესტოთ ჩემთან(ან თუ აცივდა კიდევ, მაინც არყის კლიენტია რა) ან საარყე ამინდი არ გავმაზოთ! კიდავ რა გავიგე, აუცილებლად ბურვაკი უნდა იყოს, ბარკლის ნაჭერში ნიორთან ერთად ჩაჭრილებში სალა, დაფნა, მიხაკის ძირი, შავი პილპილი უნდა ჩაიდოს, მერე ნატურალური კანაფით გადაიკოჭოს, და ადუღებულ წყალში ჩაიდოს, სადაც ხახვი, წიწაკა, დაფნა მიხაკი მარილი დახვდება, ხო ხორცი წყალში ჩაშვებამდე მარილში უნდა ამოისვაროს! მოხარშვის მერე უნდა გაცივდეს თხლად დაიჭრას და ეგარი, ბევრი ვარიანთები ყოფილა ბურახით და ეგეთი რაღაცეები, მაგრამ გრიზლის ვარიანტი ვერსად ვნახე და მაგან განაპირობა ჩემი ინტერესი ერთი სული მაქვს როდის გავაკეთებ.


კი მაგის ბევრი ვარიანტია, ეგ ცოტა ექსტრავაგანტულია, ბურვაკი ჯობია რა თქმა უნდა, თორემ შეიძლება ცოტა უმი დარჩეს დიდი თუ იქნება, შეგიძლია სოკოც ჩააყოლო, და რაც გაგიხარდეს მე დაჟე ერთხელ ყველიც ჩავაყოლე , მაგრამ მე ეგეთი მევასება, ეგ ბუჟენინის ციმბირული დამზადების რეცეპტია, და რათქმა უნდა რაც უფრო თხლად დაჭრი უკეთესია
Go to the top of the page
 
+Quote Post გაზიარება
D. E. N. T. I. S...
პოსტი Jun 27 2009, 20:58
პოსტი #103


შუბით მონადირე
**

ჯგუფი: ფორუმის წევრი
პოსტები: 217
რეგისტრ.: 22-June 09
ნიკის ჩასმა
ციტირება
მდებარეობა: t b i l i s i



ღორის მწვადის დაბასტურმება არ მიმაჩნია სწორედ თავის გემოს კარგავს....ჩემი რეცეპტით ღორის მწვადი უნდა დავჭრათ გაურეცხავი და ჩვეულებრივ შევწვათ კარგ გახურებულ წალამის ნაკვერჩხალზე ისე რომ ცვრიანი დარჩეს...ანუ ძაან არ ვწვავთ..ჯიგრის მცვადიც მაგარია ბდე ქონში გახვეული

და კიდე მწყრის მწვადებია ძაან მაგარი.. რეცეპტი მწყერს ვაყრით ცოტა ფქვილს ქონი რომ სუ არ დადნეს და მარილს გემოვნებით ვაბნევთ 2 შამფურზე აი ესე....

მაჩვის მწვადებია კიდე მაგარიიი თუ გიჭამიათ ვისმეს გეცოდინებათ...
Go to the top of the page
 
+Quote Post გაზიარება
კუდიგორელი
პოსტი Jun 27 2009, 20:59
პოსტი #104


თოფით მონადირე
*****

ჯგუფი: კლუბის წევრი
პოსტები: 1,604
რეგისტრ.: 15-May 09
ნიკის ჩასმა
ციტირება
მდებარეობა: kvareli_tbilisi



alazana
მაგარია მწყრის მწვადები. მე ნაკვერჩხალზე ვფენ ხოლმე სეტკას და ისე ვწვავ. ფქვილსაც არ ვაყრი. და თავებიანად ვწვავ ხოლმე.
Go to the top of the page
 
+Quote Post გაზიარება
D. E. N. T. I. S...
პოსტი Jun 27 2009, 21:05
პოსტი #105


შუბით მონადირე
**

ჯგუფი: ფორუმის წევრი
პოსტები: 217
რეგისტრ.: 22-June 09
ნიკის ჩასმა
ციტირება
მდებარეობა: t b i l i s i



ხო ძმაო მაგარი რამეა...კაი კახურ ღვინოსთან ერთად ალაზნის პირზე...უფ.უფ
Go to the top of the page
 
+Quote Post გაზიარება

11 გვერდი V  « < 5 6 7 8 9 > » 
Reply to this topicStart new topic
ამ თემას კითხულობს 2 მომხმარებელი (მათ შორის 2 სტუმარი და 0 დამალული წევრი)
0 წევრი:

 



მსუბუქი ვერსია ახლა არის: 23rd May 2025 - 00:51