კულინარია სუფთა ჰაერზე, ამ თემაში ვწერთ მხოლოდ იმ რეცეპტებს რასაც თავად ვამზადებთ |
გამარჯობა, სტუმარო ( შესვლა | რეგისტრაცია )
|
![]() ![]() |
კულინარია სუფთა ჰაერზე, ამ თემაში ვწერთ მხოლოდ იმ რეცეპტებს რასაც თავად ვამზადებთ |
![]()
პოსტი
#106
|
|
![]() თოფით მონადირე ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ჯგუფი: კლუბის წევრი პოსტები: 1,604 რეგისტრ.: 15-May 09 ნიკის ჩასმა ციტირება მდებარეობა: kvareli_tbilisi ![]() |
alazana
აბა აბააა... აუ მომშივდა უკვე რაა ![]() ![]() |
|
|
![]()
პოსტი
#107
|
|
![]() შუბით მონადირე ![]() ![]() ჯგუფი: ფორუმის წევრი პოსტები: 217 რეგისტრ.: 22-June 09 ნიკის ჩასმა ციტირება მდებარეობა: t b i l i s i ![]() |
აუ მეც გავნერვიულდი... ეხლა მაღაზიაში ჩასვლა არ მეზარებოდეს ხო ამოვიტანდი დეალ მწყრებს....
![]() ![]() |
|
|
![]()
პოსტი
#108
|
|
![]() თოფით მონადირე ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ჯგუფი: ფორუმის წევრი პოსტები: 1,217 რეგისტრ.: 20-May 09 ნიკის ჩასმა ციტირება მდებარეობა: თბილისი ![]() |
კაცო სურათების დადებას მოერიდეთ ისე რა ცოდვები
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
პოსტი
#109
|
|
![]() თოფით მონადირე ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ჯგუფი: ფორუმის წევრი პოსტები: 1,127 რეგისტრ.: 15-May 09 ნიკის ჩასმა ციტირება მდებარეობა: tbilisi ![]() |
alazana
მაჩვის მწვადი როგორ არა მაქ ნაჭამი ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
პოსტი
#110
|
|
![]() თოფით მონადირე ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ჯგუფი: ფორუმის წევრი პოსტები: 1,217 რეგისტრ.: 20-May 09 ნიკის ჩასმა ციტირება მდებარეობა: თბილისი ![]() |
მე მაჩვი სოუზის პონტში მიჭამია და მაგარი გემრიალი კი იყო და, თიანეთის ღორივით კნატუნა ქონი აქვს, ისე იძახიან სამკურნალოაო მე მგონი ტუბიკების პონტში მე არ ვიცი მაგის სამედიცინო თვისებები
მწვადიც არ უნდა იყოს ურიგო |
|
|
![]()
პოსტი
#111
|
|
![]() EX მონადირე ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ჯგუფი: ფორუმის წევრი პოსტები: 2,851 რეგისტრ.: 15-May 09 ნიკის ჩასმა ციტირება მდებარეობა: tbilisi ![]() |
ერთი ეს გამაგებინეთ, თუ აკრძალული ნადირ ფრინველის (ნანადირევის) სურათების დადება ბრაკონიერობის წახალისებაა ამ ნანადირევის მომზადება ტერორიზმი იქნება ალბათ
![]() |
|
|
![]()
პოსტი
#112
|
|
![]() თოფით მონადირე ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ჯგუფი: ფორუმის წევრი პოსტები: 1,830 რეგისტრ.: 15-May 09 ნიკის ჩასმა ციტირება მდებარეობა: poti ![]() |
შალვა
აწი მოდით ჩვენკიდევ სანადირო მეურნეობაში მონადირებული ნადირ ფრინველისაგან მოვამზადოთ ეს კერძები ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
პოსტი
#113
|
|
![]() EX მონადირე ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ჯგუფი: ფორუმის წევრი პოსტები: 2,851 რეგისტრ.: 15-May 09 ნიკის ჩასმა ციტირება მდებარეობა: tbilisi ![]() |
|
|
|
![]()
პოსტი
#114
|
|
![]() თოფით მონადირე ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ჯგუფი: ფორუმის წევრი პოსტები: 1,830 რეგისტრ.: 15-May 09 ნიკის ჩასმა ციტირება მდებარეობა: poti ![]() |
შალვა
ეჰ მართალი ბძანდებით ![]() |
|
|
![]()
პოსტი
#115
|
|
![]() თოფით მონადირე ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ჯგუფი: ფორუმის წევრი პოსტები: 1,217 რეგისტრ.: 20-May 09 ნიკის ჩასმა ციტირება მდებარეობა: თბილისი ![]() |
კაცო ეგ მაჩვის სოუზი ჩოხატაურში ვჭამე არც მახსოვს როდის, ყანაში გაება, ეგ არანაირი ბრაკონიერობა არ არის კერძო საკუთრებაა, ასე რომ კერძებზე შეგვიძლია ვილაპარაკოთ, ჩემთვის ბევრჯერ მოურთმევიათ ნანადირევი და სხვადასხვა კარძიც გამიკეთებია
|
|
|
![]()
პოსტი
#116
|
|
![]() EX მონადირე ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ჯგუფი: ფორუმის წევრი პოსტები: 2,851 რეგისტრ.: 15-May 09 ნიკის ჩასმა ციტირება მდებარეობა: tbilisi ![]() |
მწყერი, გარეცხილ გასუფთავებული ორივე მხრიდან შეწვით ტაფაზე, კარგად რომ დაიბრაწება გადმოიღეთ ცალკე თეფშზე, იმავე ცხიმში იწვება წვრილად დაჭრილი ხახვი და კანგაცლილი წვრილ. დაჭრილი პომიდორი, როგორც კი წვენი ამოშრება ჩავამატებთ ცხელ წყალს და შემწვარ მწყერს, კარგად დავახურებთ ტაფას თავსახურს და დაბალ ცეცხლზე ცოტახანს ვათუხთუხებთ, გადმოღების წინ ჩავამატებთ ცოტა კარაქს და წვრილად დაჭრილ პეტროშკას და დაფქვილ შავ წიწაკას.
3-4 ცალი მწყერ. 1 თავი ხახვი. 0.5 ჭიქა ცხიმი. 1 სუფრის კოვზი კარაქი. 5-6 პომიდორი, პეტრუშკა შავი წიწაკა. p.s.სეზონის წინ მწყერს ვცეთ პატივი ![]() |
|
|
![]()
პოსტი
#117
|
|
![]() დიდოსტატი ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ჯგუფი: კლუბის წევრი პოსტები: 11,247 რეგისტრ.: 15-May 09 ნიკის ჩასმა ციტირება მდებარეობა: თბილისი ![]() |
აუცილებლად ვისარგებლებ მაგ რეცეპტით...რაცხა ძალიან გემრიელად გამოიყურება..რეცეპტიც კი...
|
|
|
![]()
პოსტი
#118
|
|
![]() ნამდვილი მონადირე ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ჯგუფი: ფორუმის წევრი პოსტები: 8,362 რეგისტრ.: 5-May 09 ნიკის ჩასმა ციტირება ![]() |
რაცხა მეც მომეცონა რეცეპტი
![]() |
|
|
![]()
პოსტი
#119
|
|
![]() EX მონადირე ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ჯგუფი: ფორუმის წევრი პოსტები: 2,851 რეგისტრ.: 15-May 09 ნიკის ჩასმა ციტირება მდებარეობა: tbilisi ![]() |
აკიდო! დიდ ბადრიჯანს ყუნწთან გადავჭრით, გულს გამოვუღებთ ისე რომ 1 სმ დარჩეს კედლებამდე, მარილს წავუსვავთ შიგნიდან და გარედანდა 1 საათი გავაჩერებთ, შემდეგ გამოვრეცხავთ და შიგნით ჩავდებთ მარილ და წიწაკა მოყრილ მწყერს, ზემოდან პომიდორის ნახევარს დავახურავთ და ცოტა ცხიმს დავუმატებთ, თუჯის ქვაბში ისე ჩავდებთ რომ ბადრიჯნის გადაჭრილი მხარე ზევით მოექცეს, დავუმატებთ ცხიმს(ქვაბში) და შევდგამთ ჰაერ ღუმელში 1 საათით, ეგარი რა!
|
|
|
![]()
პოსტი
#120
|
|
![]() დიდოსტატი ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ჯგუფი: კლუბის წევრი პოსტები: 11,247 რეგისტრ.: 15-May 09 ნიკის ჩასმა ციტირება მდებარეობა: თბილისი ![]() |
ეუჰ...ეგეც რა მაგარი იქნება....არა რააა... წელს ნაღდად შევეცდები მწყერზე ექსპერიმენტების ჩატარებას.....
|
|
|
![]() ![]() |
მსუბუქი ვერსია | ახლა არის: 22nd May 2025 - 19:55 |