კულინარია სუფთა ჰაერზე - ოჩოპინტრე
IPB

გამარჯობა, სტუმარო ( შესვლა | რეგისტრაცია )

11 გვერდი V  « < 6 7 8 9 10 > »   
Reply to this topicStart new topic
კულინარია სუფთა ჰაერზე, ამ თემაში ვწერთ მხოლოდ იმ რეცეპტებს რასაც თავად ვამზადებთ
კუდიგორელი
პოსტი Jun 27 2009, 21:08
პოსტი #106


თოფით მონადირე
*****

ჯგუფი: კლუბის წევრი
პოსტები: 1,604
რეგისტრ.: 15-May 09
ნიკის ჩასმა
ციტირება
მდებარეობა: kvareli_tbilisi



alazana
აბა აბააა... აუ მომშივდა უკვე რაა newsmile035.gif newsmile035.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post გაზიარება
D. E. N. T. I. S...
პოსტი Jun 27 2009, 21:19
პოსტი #107


შუბით მონადირე
**

ჯგუფი: ფორუმის წევრი
პოსტები: 217
რეგისტრ.: 22-June 09
ნიკის ჩასმა
ციტირება
მდებარეობა: t b i l i s i



აუ მეც გავნერვიულდი... ეხლა მაღაზიაში ჩასვლა არ მეზარებოდეს ხო ამოვიტანდი დეალ მწყრებს.... newsmile035.gif newsmile01.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post გაზიარება
გრიზლი
პოსტი Jun 28 2009, 16:36
პოსტი #108


თოფით მონადირე
*****

ჯგუფი: ფორუმის წევრი
პოსტები: 1,217
რეგისტრ.: 20-May 09
ნიკის ჩასმა
ციტირება
მდებარეობა: თბილისი



კაცო სურათების დადებას მოერიდეთ ისე რა ცოდვები small3d011.gif ვართ კუჭი ამტკივდაააააააააააააააააა newsmile029.gif newsmile029.gif newsmile029.gif newsmile029.gif newsmile029.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post გაზიარება
ჩიქო
პოსტი Jun 28 2009, 17:26
პოსტი #109


თოფით მონადირე
*****

ჯგუფი: ფორუმის წევრი
პოსტები: 1,127
რეგისტრ.: 15-May 09
ნიკის ჩასმა
ციტირება
მდებარეობა: tbilisi



alazana
მაჩვის მწვადი როგორ არა მაქ ნაჭამი newsmile045.gif მაგარიაააააააააააა newsmile045.gif ყანაში მაწუხებს ყოველ წელს, როცა ჭყინტი სიმინდია მაგ დროს დააააააააააა........... ესე და ამგვარად იწვება მისი მწვადებიიიიიიი(აქ ვინმემ შარი არ მომდოს მაჩვს რატო კლავოოოოო, თავდაცვაააა ძმაო თავს კიარ ვესხმი newsmile045.gif ) newsmile035.gif newsmile035.gif newsmile035.gif newsmile035.gif newsmile035.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post გაზიარება
გრიზლი
პოსტი Jun 28 2009, 17:56
პოსტი #110


თოფით მონადირე
*****

ჯგუფი: ფორუმის წევრი
პოსტები: 1,217
რეგისტრ.: 20-May 09
ნიკის ჩასმა
ციტირება
მდებარეობა: თბილისი



მე მაჩვი სოუზის პონტში მიჭამია და მაგარი გემრიალი კი იყო და, თიანეთის ღორივით კნატუნა ქონი აქვს, ისე იძახიან სამკურნალოაო მე მგონი ტუბიკების პონტში მე არ ვიცი მაგის სამედიცინო თვისებები

მწვადიც არ უნდა იყოს ურიგო
Go to the top of the page
 
+Quote Post გაზიარება
შალვა
პოსტი Jul 1 2009, 15:40
პოსტი #111


EX მონადირე
******

ჯგუფი: ფორუმის წევრი
პოსტები: 2,851
რეგისტრ.: 15-May 09
ნიკის ჩასმა
ციტირება
მდებარეობა: tbilisi



ერთი ეს გამაგებინეთ, თუ აკრძალული ნადირ ფრინველის (ნანადირევის) სურათების დადება ბრაკონიერობის წახალისებაა ამ ნანადირევის მომზადება ტერორიზმი იქნება ალბათ newsmile040.gif მწყრის და იხვის რამდენი რეცეპტი შეიძლება დადოს კაცმა? ე რა გვეშველება ტო!
Go to the top of the page
 
+Quote Post გაზიარება
ნოსო
პოსტი Jul 1 2009, 15:42
პოსტი #112


თოფით მონადირე
*****

ჯგუფი: ფორუმის წევრი
პოსტები: 1,830
რეგისტრ.: 15-May 09
ნიკის ჩასმა
ციტირება
მდებარეობა: poti



შალვა
აწი მოდით ჩვენკიდევ სანადირო მეურნეობაში მონადირებული ნადირ ფრინველისაგან მოვამზადოთ ეს კერძებიnewsmile05.gifnewsmile05.gifnewsmile05.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post გაზიარება
შალვა
პოსტი Jul 1 2009, 15:47
პოსტი #113


EX მონადირე
******

ჯგუფი: ფორუმის წევრი
პოსტები: 2,851
რეგისტრ.: 15-May 09
ნიკის ჩასმა
ციტირება
მდებარეობა: tbilisi



ციტატა(ნოსო @ Jul 1 2009, 04:42 PM) *
შალვა
აწი მოდით ჩვენკიდევ სანადირო მეურნეობაში მონადირებული ნადირ ფრინველისაგან მოვამზადოთ ეს კერძებიnewsmile05.gifnewsmile05.gifnewsmile05.gif

თოფაძე რას მოგამზადებინებს იაფად ეგ კერძი იმდენად ძვირი გამოვა რომ ჭამის მადას დაგაკარგვინებს!
Go to the top of the page
 
+Quote Post გაზიარება
ნოსო
პოსტი Jul 1 2009, 16:01
პოსტი #114


თოფით მონადირე
*****

ჯგუფი: ფორუმის წევრი
პოსტები: 1,830
რეგისტრ.: 15-May 09
ნიკის ჩასმა
ციტირება
მდებარეობა: poti



შალვა
ეჰ მართალი ბძანდებითnewsmile038.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post გაზიარება
გრიზლი
პოსტი Jul 11 2009, 22:32
პოსტი #115


თოფით მონადირე
*****

ჯგუფი: ფორუმის წევრი
პოსტები: 1,217
რეგისტრ.: 20-May 09
ნიკის ჩასმა
ციტირება
მდებარეობა: თბილისი



კაცო ეგ მაჩვის სოუზი ჩოხატაურში ვჭამე არც მახსოვს როდის, ყანაში გაება, ეგ არანაირი ბრაკონიერობა არ არის კერძო საკუთრებაა, ასე რომ კერძებზე შეგვიძლია ვილაპარაკოთ, ჩემთვის ბევრჯერ მოურთმევიათ ნანადირევი და სხვადასხვა კარძიც გამიკეთებია
Go to the top of the page
 
+Quote Post გაზიარება
შალვა
პოსტი Jul 12 2009, 14:54
პოსტი #116


EX მონადირე
******

ჯგუფი: ფორუმის წევრი
პოსტები: 2,851
რეგისტრ.: 15-May 09
ნიკის ჩასმა
ციტირება
მდებარეობა: tbilisi



მწყერი, გარეცხილ გასუფთავებული ორივე მხრიდან შეწვით ტაფაზე, კარგად რომ დაიბრაწება გადმოიღეთ ცალკე თეფშზე, იმავე ცხიმში იწვება წვრილად დაჭრილი ხახვი და კანგაცლილი წვრილ. დაჭრილი პომიდორი, როგორც კი წვენი ამოშრება ჩავამატებთ ცხელ წყალს და შემწვარ მწყერს, კარგად დავახურებთ ტაფას თავსახურს და დაბალ ცეცხლზე ცოტახანს ვათუხთუხებთ, გადმოღების წინ ჩავამატებთ ცოტა კარაქს და წვრილად დაჭრილ პეტროშკას და დაფქვილ შავ წიწაკას.
3-4 ცალი მწყერ.
1 თავი ხახვი.
0.5 ჭიქა ცხიმი.
1 სუფრის კოვზი კარაქი.
5-6 პომიდორი, პეტრუშკა შავი წიწაკა.

p.s.სეზონის წინ მწყერს ვცეთ პატივი newsmile027.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post გაზიარება
ლევან ყიასაშვილი
პოსტი Jul 12 2009, 16:31
პოსტი #117


დიდოსტატი
********

ჯგუფი: კლუბის წევრი
პოსტები: 11,247
რეგისტრ.: 15-May 09
ნიკის ჩასმა
ციტირება
მდებარეობა: თბილისი



აუცილებლად ვისარგებლებ მაგ რეცეპტით...რაცხა ძალიან გემრიელად გამოიყურება..რეცეპტიც კი...
Go to the top of the page
 
+Quote Post გაზიარება
ვიტო
პოსტი Jul 13 2009, 00:18
პოსტი #118


ნამდვილი მონადირე
*******

ჯგუფი: ფორუმის წევრი
პოსტები: 8,362
რეგისტრ.: 5-May 09
ნიკის ჩასმა
ციტირება



რაცხა მეც მომეცონა რეცეპტი newsmile05.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post გაზიარება
შალვა
პოსტი Jul 13 2009, 09:59
პოსტი #119


EX მონადირე
******

ჯგუფი: ფორუმის წევრი
პოსტები: 2,851
რეგისტრ.: 15-May 09
ნიკის ჩასმა
ციტირება
მდებარეობა: tbilisi



აკიდო! დიდ ბადრიჯანს ყუნწთან გადავჭრით, გულს გამოვუღებთ ისე რომ 1 სმ დარჩეს კედლებამდე, მარილს წავუსვავთ შიგნიდან და გარედანდა 1 საათი გავაჩერებთ, შემდეგ გამოვრეცხავთ და შიგნით ჩავდებთ მარილ და წიწაკა მოყრილ მწყერს, ზემოდან პომიდორის ნახევარს დავახურავთ და ცოტა ცხიმს დავუმატებთ, თუჯის ქვაბში ისე ჩავდებთ რომ ბადრიჯნის გადაჭრილი მხარე ზევით მოექცეს, დავუმატებთ ცხიმს(ქვაბში) და შევდგამთ ჰაერ ღუმელში 1 საათით, ეგარი რა!
Go to the top of the page
 
+Quote Post გაზიარება
ლევან ყიასაშვილი
პოსტი Jul 13 2009, 11:41
პოსტი #120


დიდოსტატი
********

ჯგუფი: კლუბის წევრი
პოსტები: 11,247
რეგისტრ.: 15-May 09
ნიკის ჩასმა
ციტირება
მდებარეობა: თბილისი



ეუჰ...ეგეც რა მაგარი იქნება....არა რააა... წელს ნაღდად შევეცდები მწყერზე ექსპერიმენტების ჩატარებას.....
Go to the top of the page
 
+Quote Post გაზიარება

11 გვერდი V  « < 6 7 8 9 10 > » 
Reply to this topicStart new topic
ამ თემას კითხულობს 1 მომხმარებელი (მათ შორის 1 სტუმარი და 0 დამალული წევრი)
0 წევრი:

 



მსუბუქი ვერსია ახლა არის: 22nd May 2025 - 20:40