კულინარია სუფთა ჰაერზე, ამ თემაში ვწერთ მხოლოდ იმ რეცეპტებს რასაც თავად ვამზადებთ |
გამარჯობა, სტუმარო ( შესვლა | რეგისტრაცია )
|
![]() ![]() |
კულინარია სუფთა ჰაერზე, ამ თემაში ვწერთ მხოლოდ იმ რეცეპტებს რასაც თავად ვამზადებთ |
![]()
პოსტი
#136
|
|
![]() Administrator ![]() ![]() ![]() ![]() ჯგუფი: გლობალ-ადმინი პოსტები: 717 რეგისტრ.: 4-May 09 ნიკის ჩასმა ციტირება ![]() |
|
|
|
![]()
პოსტი
#137
|
|
![]() მონადირე ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ჯგუფი: ადმინი პოსტები: 15,125 რეგისტრ.: 15-May 09 ნიკის ჩასმა ციტირება მდებარეობა: Tbilisi ![]() |
ყაზბეგს აქვს კაკ რას გაუფილტრავი. ნებისმიერი არაპასტერიზებული წავა
|
|
|
![]()
პოსტი
#138
|
|
![]() EX მონადირე ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ჯგუფი: ფორუმის წევრი პოსტები: 2,851 რეგისტრ.: 15-May 09 ნიკის ჩასმა ციტირება მდებარეობა: tbilisi ![]() |
ყაურმა: დავჭრით გულღვიძლს, ფილტვს, თირკმელებს, გავრეცხავთ ცივ წყალში და გამდინარეში გავაჩერებთ 20-30 წუთს, ტაფაზე დავყრით ძალიან წვრილად დაჭრილ ცხოველურ ცხიმს( თუ ცხვარია დუმა, თუ ხბო მუცლის ქონი....) და დადნობის შემდეგ დავყრით წყალ დაწურულ ხორცს და ტაფას თავსახურს დავახურავთ, 10 წუთის შემდეგ წამოურევთ და დავამატებთ ბლომად ხახვს და 3-4 ცალ დაფნის ფოთოლს, შემდეგი ამორევის დროს ვუმატებთ მარილს, შავ დაფქვილ წიწაკას და ხარჩოს სუნელს, გამზადებამდე 2 წუთით ადრე ტაფას სახურავს მოვხდით.
|
|
|
![]()
პოსტი
#139
|
|
![]() თოფით მონადირე ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ჯგუფი: კლუბის წევრი პოსტები: 1,604 რეგისტრ.: 15-May 09 ნიკის ჩასმა ციტირება მდებარეობა: kvareli_tbilisi ![]() |
ერთს დავამატებ ყაურმის რეცეპტს თუ შეიძლება. ძალიან გემრიელი იქნება თუ ამ ყველაფერს ცოტაოდენ ღვინოს დავასხავთ და ცოტა ხანი ღვინოში მოვშუშავთ ხორცს, მანამ დანარჩენ ინგრედიენტებს დავამატებთ. დამიჯერეთ უგემრიელესია
|
|
|
![]()
პოსტი
#140
|
|
![]() EX მონადირე ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ჯგუფი: ფორუმის წევრი პოსტები: 2,851 რეგისტრ.: 15-May 09 ნიკის ჩასმა ციტირება მდებარეობა: tbilisi ![]() |
კუდიგორელი
თუ ღვინოს დაუმატებთ წითელი აჯობებს! |
|
|
![]()
პოსტი
#141
|
|
![]() თოფით მონადირე ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ჯგუფი: კლუბის წევრი პოსტები: 1,604 რეგისტრ.: 15-May 09 ნიკის ჩასმა ციტირება მდებარეობა: kvareli_tbilisi ![]() |
შალვა
კი გეთანხმებით ბატონო შალვა, მაგრამ თეთრიც არაა ცუდი. |
|
|
![]()
პოსტი
#142
|
|
![]() შუბით მონადირე ![]() ![]() ჯგუფი: ფორუმის წევრი პოსტები: 206 რეგისტრ.: 24-September 09 ნიკის ჩასმა ციტირება მდებარეობა: tiflisi :D ![]() |
|
|
|
![]()
პოსტი
#143
|
|
![]() დიდოსტატი ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ჯგუფი: კლუბის წევრი პოსტები: 11,247 რეგისტრ.: 15-May 09 ნიკის ჩასმა ციტირება მდებარეობა: თბილისი ![]() |
შალვა
ყაურმა ტაფაზე კეთდება???..კიმარა წვენში როა ხოლმე ჩაშუშული???...ეგ წვენი ცხიმია???...რა გონზე არ ვარ მზარეულობის.... ![]() ხოდა ამ რეცეპტს ვსინჯავ სასწაფოდ.... ხარჩოს სუნელი რომელია???... |
|
|
![]()
პოსტი
#144
|
|
![]() EX მონადირე ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ჯგუფი: ფორუმის წევრი პოსტები: 2,851 რეგისტრ.: 15-May 09 ნიკის ჩასმა ციტირება მდებარეობა: tbilisi ![]() |
|
|
|
![]()
პოსტი
#145
|
|
![]() დიდოსტატი ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ჯგუფი: კლუბის წევრი პოსტები: 11,247 რეგისტრ.: 15-May 09 ნიკის ჩასმა ციტირება მდებარეობა: თბილისი ![]() |
|
|
|
![]()
პოსტი
#146
|
|
![]() თოფით მონადირე ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ჯგუფი: ფორუმის წევრი პოსტები: 1,204 რეგისტრ.: 17-August 09 ნიკის ჩასმა ციტირება ![]() |
უხის მომზადება მინდა და გამოცდილი ხალხის რჩევა მჭირდება, თევზად უხაში რიაბუშკას (ახლად დაჭერილის) და ორაგულის (გაყინული რომ არის ისეთი) დუეტი კარგი იქნება?
|
|
|
![]()
პოსტი
#147
|
|
![]() ძაღლით მონადირე ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ჯგუფი: ფორუმის წევრი პოსტები: 2,664 რეგისტრ.: 8-October 09 ნიკის ჩასმა ციტირება მდებარეობა: თბილისი ![]() |
ეხლა ისეთ რეცეპტს გაგიმხელთ მერომ ძალიან მომწონს...
![]() ![]() |
|
|
![]()
პოსტი
#148
|
|
![]() თოფით მონადირე ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ჯგუფი: ფორუმის წევრი პოსტები: 1,204 რეგისტრ.: 17-August 09 ნიკის ჩასმა ციტირება ![]() |
ეხლა ისეთ რეცეპტს გაგიმხელთ მერომ ძალიან მომწონს... ![]() ![]() კარგი გემოვნება გქონია ბატონო ჩემო, ჩემი საყვარელი კერძია ფოლგაში ჩათუთქული თევზი ![]() PREDATOR თითქმის იგივე ტექნიკაა, მცირედი ვარიაციებით http://forum.ochopintre.ge/index.php?act=p...31135&st=45 |
|
|
![]()
პოსტი
#149
|
|
![]() ძაღლით მონადირე ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ჯგუფი: ფორუმის წევრი პოსტები: 2,664 რეგისტრ.: 8-October 09 ნიკის ჩასმა ციტირება მდებარეობა: თბილისი ![]() |
უხის მომზადება მინდა და გამოცდილი ხალხის რჩევა მჭირდება, თევზად უხაში რიაბუშკას (ახლად დაჭერილის) და ორაგულის (გაყინული რომ არის ისეთი) დუეტი კარგი იქნება? ისე უხა არვიცი და მსგავსი რეცეპტი ვიცი მეკობრეები აკეთებდნენ თავის დროზე "კაკავია"ქვია.................. თევზი უნდაიყოს ახალი. არავითარი გაყინული. კიდევ კარასიც და სიგაც არუხდება. ალბათ უფრო წვერა ჭანარი ხრამული საზანი ან რაც გვაქვს. ვხარშავთ საშუალო ზომის ქვაბში 2 წყება თევზს ამოვიღებთ . მოქაფულ და სუფთა წვენს ვიტოვებთ შიგ ვაწყობთ 3 ცალ ოთხად გაჭრილ პომიდორს 2 ცალ ხმელ ხახვს დაუჭრელად მთლიანად 4 კართოფილს საშუალოს ოთხად გაჭრილს და 3 ცალ ყაბახს რგოლებად დაჭრილს ნიახური ბლომად თავის ძირებით პეტრუშკა ბლომად მწვანილი ხაზს ვუსვავ ბევრი და მთლიანი დაჭრა არუნდა დაფნის ფოთოლი დიდი პილპილი მარილი ლიმონის მომცრო ნაჭერი ოდნავ რეხანი ხმელი პატარა ნიორი ზეითუნის ზეთი ან მაღალხარისხის მზესუმზირის ზეთი სტაფილო ოთხად გაჭრილი და მესამე წყება თევზი პატარა წიწაკაც ეს ყველაფერი იხარშება იქნამდე სანამ კართოფილი არმოიხარშება. თუ მანამდე თევზი მოიხარშება ამოიღებთ. მე ამ კერძის წვენი მომწონს თევზის დიდი მოყვარული არავარ. დამიჯერეთ ძალიან მაგარია. და არაყი უხდება ასევე.............. ![]() |
|
|
![]()
პოსტი
#150
|
|
![]() დიდოსტატი ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ჯგუფი: კლუბის წევრი პოსტები: 11,247 რეგისტრ.: 15-May 09 ნიკის ჩასმა ციტირება მდებარეობა: თბილისი ![]() |
ნიკაP&A
როგორც ვიცი...ჭალიმგელაა მაგისი დიდოსტატი....მგონი რეცეპტიც უდევს სადღაც.. |
|
|
![]() ![]() |
მსუბუქი ვერსია | ახლა არის: 22nd May 2025 - 12:46 |