კულინარია სუფთა ჰაერზე - ოჩოპინტრე
IPB

გამარჯობა, სტუმარო ( შესვლა | რეგისტრაცია )

11 გვერდი V  « < 6 7 8 9 10 > »   
Reply to this topicStart new topic
კულინარია სუფთა ჰაერზე, ამ თემაში ვწერთ მხოლოდ იმ რეცეპტებს რასაც თავად ვამზადებთ
ბესო
პოსტი Jun 26 2009, 21:38
პოსტი #101


ნამდვილი მონადირე
*******

ჯგუფი: ფორუმის წევრი
პოსტები: 7,706
რეგისტრ.: 15-May 09
ნიკის ჩასმა
ციტირება
მდებარეობა: თბილისი



ციტატა(ლევანა90 @ Jun 25 2009, 11:12 PM) *
ეს არ ვიცოდი სად დამედო ამიტო აქ ვარჩიე ეს არის სახლისთვის გათვლილი ლუდის სახდელი http://hapr.ru/pivovarni/getehxl.html


ამას "გინესის" რეცეპტიც მოაყოლონ და ღირს ყიდვაზე დაფიქრება newsmile045.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post გაზიარება
გრიზლი
პოსტი Jun 27 2009, 12:26
პოსტი #102


თოფით მონადირე
*****

ჯგუფი: ფორუმის წევრი
პოსტები: 1,217
რეგისტრ.: 20-May 09
ნიკის ჩასმა
ციტირება
მდებარეობა: თბილისი



ციტატა(შალვა @ Jun 25 2009, 01:37 PM) *
გრიზლი
ვახ ეს ბუჟენინანას რეცეპტი ეხლა ვნახე(ამ რიბაკებმა სად ითევზაონ არ იციან newsmile058.gif ) და დიდი მადლობა, მაგის გულისათვის პახმელიაზე ვაჟაზე დავდიოდი, უკრაინელი შეფი ყავდათ ბიჭებს ჩამოყვანილი რესტორანში, ის აკეთებდა მჟავე სოკო და არაყი + და მიდი მოვდივარ, აი რეცეპტი კი არ ვიცოდი (თხლად უნდა დაიჭრას რაც შეიძლება) შემოდგომით დავტესტოთ ჩემთან(ან თუ აცივდა კიდევ, მაინც არყის კლიენტია რა) ან საარყე ამინდი არ გავმაზოთ! კიდავ რა გავიგე, აუცილებლად ბურვაკი უნდა იყოს, ბარკლის ნაჭერში ნიორთან ერთად ჩაჭრილებში სალა, დაფნა, მიხაკის ძირი, შავი პილპილი უნდა ჩაიდოს, მერე ნატურალური კანაფით გადაიკოჭოს, და ადუღებულ წყალში ჩაიდოს, სადაც ხახვი, წიწაკა, დაფნა მიხაკი მარილი დახვდება, ხო ხორცი წყალში ჩაშვებამდე მარილში უნდა ამოისვაროს! მოხარშვის მერე უნდა გაცივდეს თხლად დაიჭრას და ეგარი, ბევრი ვარიანთები ყოფილა ბურახით და ეგეთი რაღაცეები, მაგრამ გრიზლის ვარიანტი ვერსად ვნახე და მაგან განაპირობა ჩემი ინტერესი ერთი სული მაქვს როდის გავაკეთებ.


კი მაგის ბევრი ვარიანტია, ეგ ცოტა ექსტრავაგანტულია, ბურვაკი ჯობია რა თქმა უნდა, თორემ შეიძლება ცოტა უმი დარჩეს დიდი თუ იქნება, შეგიძლია სოკოც ჩააყოლო, და რაც გაგიხარდეს მე დაჟე ერთხელ ყველიც ჩავაყოლე , მაგრამ მე ეგეთი მევასება, ეგ ბუჟენინის ციმბირული დამზადების რეცეპტია, და რათქმა უნდა რაც უფრო თხლად დაჭრი უკეთესია
Go to the top of the page
 
+Quote Post გაზიარება
D. E. N. T. I. S...
პოსტი Jun 27 2009, 20:58
პოსტი #103


შუბით მონადირე
**

ჯგუფი: ფორუმის წევრი
პოსტები: 217
რეგისტრ.: 22-June 09
ნიკის ჩასმა
ციტირება
მდებარეობა: t b i l i s i



ღორის მწვადის დაბასტურმება არ მიმაჩნია სწორედ თავის გემოს კარგავს....ჩემი რეცეპტით ღორის მწვადი უნდა დავჭრათ გაურეცხავი და ჩვეულებრივ შევწვათ კარგ გახურებულ წალამის ნაკვერჩხალზე ისე რომ ცვრიანი დარჩეს...ანუ ძაან არ ვწვავთ..ჯიგრის მცვადიც მაგარია ბდე ქონში გახვეული

და კიდე მწყრის მწვადებია ძაან მაგარი.. რეცეპტი მწყერს ვაყრით ცოტა ფქვილს ქონი რომ სუ არ დადნეს და მარილს გემოვნებით ვაბნევთ 2 შამფურზე აი ესე....

მაჩვის მწვადებია კიდე მაგარიიი თუ გიჭამიათ ვისმეს გეცოდინებათ...
Go to the top of the page
 
+Quote Post გაზიარება
კუდიგორელი
პოსტი Jun 27 2009, 20:59
პოსტი #104


თოფით მონადირე
*****

ჯგუფი: კლუბის წევრი
პოსტები: 1,604
რეგისტრ.: 15-May 09
ნიკის ჩასმა
ციტირება
მდებარეობა: kvareli_tbilisi



alazana
მაგარია მწყრის მწვადები. მე ნაკვერჩხალზე ვფენ ხოლმე სეტკას და ისე ვწვავ. ფქვილსაც არ ვაყრი. და თავებიანად ვწვავ ხოლმე.
Go to the top of the page
 
+Quote Post გაზიარება
D. E. N. T. I. S...
პოსტი Jun 27 2009, 21:05
პოსტი #105


შუბით მონადირე
**

ჯგუფი: ფორუმის წევრი
პოსტები: 217
რეგისტრ.: 22-June 09
ნიკის ჩასმა
ციტირება
მდებარეობა: t b i l i s i



ხო ძმაო მაგარი რამეა...კაი კახურ ღვინოსთან ერთად ალაზნის პირზე...უფ.უფ
Go to the top of the page
 
+Quote Post გაზიარება
კუდიგორელი
პოსტი Jun 27 2009, 21:08
პოსტი #106


თოფით მონადირე
*****

ჯგუფი: კლუბის წევრი
პოსტები: 1,604
რეგისტრ.: 15-May 09
ნიკის ჩასმა
ციტირება
მდებარეობა: kvareli_tbilisi



alazana
აბა აბააა... აუ მომშივდა უკვე რაა newsmile035.gif newsmile035.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post გაზიარება
D. E. N. T. I. S...
პოსტი Jun 27 2009, 21:19
პოსტი #107


შუბით მონადირე
**

ჯგუფი: ფორუმის წევრი
პოსტები: 217
რეგისტრ.: 22-June 09
ნიკის ჩასმა
ციტირება
მდებარეობა: t b i l i s i



აუ მეც გავნერვიულდი... ეხლა მაღაზიაში ჩასვლა არ მეზარებოდეს ხო ამოვიტანდი დეალ მწყრებს.... newsmile035.gif newsmile01.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post გაზიარება
გრიზლი
პოსტი Jun 28 2009, 16:36
პოსტი #108


თოფით მონადირე
*****

ჯგუფი: ფორუმის წევრი
პოსტები: 1,217
რეგისტრ.: 20-May 09
ნიკის ჩასმა
ციტირება
მდებარეობა: თბილისი



კაცო სურათების დადებას მოერიდეთ ისე რა ცოდვები small3d011.gif ვართ კუჭი ამტკივდაააააააააააააააააა newsmile029.gif newsmile029.gif newsmile029.gif newsmile029.gif newsmile029.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post გაზიარება
ჩიქო
პოსტი Jun 28 2009, 17:26
პოსტი #109


თოფით მონადირე
*****

ჯგუფი: ფორუმის წევრი
პოსტები: 1,127
რეგისტრ.: 15-May 09
ნიკის ჩასმა
ციტირება
მდებარეობა: tbilisi



alazana
მაჩვის მწვადი როგორ არა მაქ ნაჭამი newsmile045.gif მაგარიაააააააააააა newsmile045.gif ყანაში მაწუხებს ყოველ წელს, როცა ჭყინტი სიმინდია მაგ დროს დააააააააააა........... ესე და ამგვარად იწვება მისი მწვადებიიიიიიი(აქ ვინმემ შარი არ მომდოს მაჩვს რატო კლავოოოოო, თავდაცვაააა ძმაო თავს კიარ ვესხმი newsmile045.gif ) newsmile035.gif newsmile035.gif newsmile035.gif newsmile035.gif newsmile035.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post გაზიარება
გრიზლი
პოსტი Jun 28 2009, 17:56
პოსტი #110


თოფით მონადირე
*****

ჯგუფი: ფორუმის წევრი
პოსტები: 1,217
რეგისტრ.: 20-May 09
ნიკის ჩასმა
ციტირება
მდებარეობა: თბილისი



მე მაჩვი სოუზის პონტში მიჭამია და მაგარი გემრიალი კი იყო და, თიანეთის ღორივით კნატუნა ქონი აქვს, ისე იძახიან სამკურნალოაო მე მგონი ტუბიკების პონტში მე არ ვიცი მაგის სამედიცინო თვისებები

მწვადიც არ უნდა იყოს ურიგო
Go to the top of the page
 
+Quote Post გაზიარება
შალვა
პოსტი Jul 1 2009, 15:40
პოსტი #111


EX მონადირე
******

ჯგუფი: ფორუმის წევრი
პოსტები: 2,851
რეგისტრ.: 15-May 09
ნიკის ჩასმა
ციტირება
მდებარეობა: tbilisi



ერთი ეს გამაგებინეთ, თუ აკრძალული ნადირ ფრინველის (ნანადირევის) სურათების დადება ბრაკონიერობის წახალისებაა ამ ნანადირევის მომზადება ტერორიზმი იქნება ალბათ newsmile040.gif მწყრის და იხვის რამდენი რეცეპტი შეიძლება დადოს კაცმა? ე რა გვეშველება ტო!
Go to the top of the page
 
+Quote Post გაზიარება
ნოსო
პოსტი Jul 1 2009, 15:42
პოსტი #112


თოფით მონადირე
*****

ჯგუფი: ფორუმის წევრი
პოსტები: 1,830
რეგისტრ.: 15-May 09
ნიკის ჩასმა
ციტირება
მდებარეობა: poti



შალვა
აწი მოდით ჩვენკიდევ სანადირო მეურნეობაში მონადირებული ნადირ ფრინველისაგან მოვამზადოთ ეს კერძებიnewsmile05.gifnewsmile05.gifnewsmile05.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post გაზიარება
შალვა
პოსტი Jul 1 2009, 15:47
პოსტი #113


EX მონადირე
******

ჯგუფი: ფორუმის წევრი
პოსტები: 2,851
რეგისტრ.: 15-May 09
ნიკის ჩასმა
ციტირება
მდებარეობა: tbilisi



ციტატა(ნოსო @ Jul 1 2009, 04:42 PM) *
შალვა
აწი მოდით ჩვენკიდევ სანადირო მეურნეობაში მონადირებული ნადირ ფრინველისაგან მოვამზადოთ ეს კერძებიnewsmile05.gifnewsmile05.gifnewsmile05.gif

თოფაძე რას მოგამზადებინებს იაფად ეგ კერძი იმდენად ძვირი გამოვა რომ ჭამის მადას დაგაკარგვინებს!
Go to the top of the page
 
+Quote Post გაზიარება
ნოსო
პოსტი Jul 1 2009, 16:01
პოსტი #114


თოფით მონადირე
*****

ჯგუფი: ფორუმის წევრი
პოსტები: 1,830
რეგისტრ.: 15-May 09
ნიკის ჩასმა
ციტირება
მდებარეობა: poti



შალვა
ეჰ მართალი ბძანდებითnewsmile038.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post გაზიარება
გრიზლი
პოსტი Jul 11 2009, 22:32
პოსტი #115


თოფით მონადირე
*****

ჯგუფი: ფორუმის წევრი
პოსტები: 1,217
რეგისტრ.: 20-May 09
ნიკის ჩასმა
ციტირება
მდებარეობა: თბილისი



კაცო ეგ მაჩვის სოუზი ჩოხატაურში ვჭამე არც მახსოვს როდის, ყანაში გაება, ეგ არანაირი ბრაკონიერობა არ არის კერძო საკუთრებაა, ასე რომ კერძებზე შეგვიძლია ვილაპარაკოთ, ჩემთვის ბევრჯერ მოურთმევიათ ნანადირევი და სხვადასხვა კარძიც გამიკეთებია
Go to the top of the page
 
+Quote Post გაზიარება

11 გვერდი V  « < 6 7 8 9 10 > » 
Reply to this topicStart new topic
ამ თემას კითხულობს 1 მომხმარებელი (მათ შორის 1 სტუმარი და 0 დამალული წევრი)
0 წევრი:

 



მსუბუქი ვერსია ახლა არის: 19th July 2025 - 05:21