კულინარია სუფთა ჰაერზე - ოჩოპინტრე
IPB

გამარჯობა, სტუმარო ( შესვლა | რეგისტრაცია )

11 გვერდი V  « < 8 9 10 11 >  
Reply to this topicStart new topic
კულინარია სუფთა ჰაერზე, ამ თემაში ვწერთ მხოლოდ იმ რეცეპტებს რასაც თავად ვამზადებთ
შალვა
პოსტი Aug 2 2009, 08:56
პოსტი #131


EX მონადირე
******

ჯგუფი: ფორუმის წევრი
პოსტები: 2,851
რეგისტრ.: 15-May 09
ნიკის ჩასმა
ციტირება
მდებარეობა: tbilisi



კარგი რეცეპტია, გაუფილტრავი ლუდის მაგივრად შეიძლება შავი ლუდის ხმარებაც(გერმანელები ოქტომბერფესტზე ღორის კანჭებს შავ ლუდთან ერთად წვავენ)
Go to the top of the page
 
+Quote Post გაზიარება
919
პოსტი Aug 2 2009, 11:39
პოსტი #132


თოფით მონადირე
*****

ჯგუფი: ფორუმის წევრი
პოსტები: 1,658
რეგისტრ.: 27-July 09
ნიკის ჩასმა
ციტირება
მდებარეობა: Tbilisi/Georga





8ემოდხსენებული მეთოდით დავამუღამე წინადრის შემწვარი
ხორცის შეცხელება/განახლება.
ანუ ადუღებულ ლუდიან ტაფა8ე უნდა მოხდეს ხორცის შეთბობა!

შალვა
გეთანხმები, მაგრამ არ დაგავიწყდეს, რომ შვაინ-ჰაქსე
ღუმელში იწვება და ბოჭკოების გახსნა არც თუ უსე აქტუალურია.
თავის დრო8ე ერთმა თანამშრომელმა მაგარი წიგნი მაჩუქა
სანადირო კულინარია8ე. მოკლედ, რომ წავიკითხე მივხვდი,
რომ ჩვენ ( ქართველები) სამწუხაროდ არა ბალ8ე არამედ
საერთოდ ჭერამ8ე ვ8ივართ ნანადირევის მომ8ადების
ამბავში.
ყველ8ე დიდი 2-ანი გვეწერება ნანადირევი ხორცის გამოყვანაში
ანუ მომწიფბის პროცეში ...

Go to the top of the page
 
+Quote Post გაზიარება
შალვა
პოსტი Aug 2 2009, 20:53
პოსტი #133


EX მონადირე
******

ჯგუფი: ფორუმის წევრი
პოსტები: 2,851
რეგისტრ.: 15-May 09
ნიკის ჩასმა
ციტირება
მდებარეობა: tbilisi



919
2 ზე ვერ დაგეთანხმები, იმიტომ რომ მე ვისთანაც მაქვს სანადირო დაარა მარტო.... ურთიერთობა ტყემლის და ჭერამის ხეც მოჭრილი და შემწვარი აქვთ ნელ ცეცვხლზე,მთლიანობაში რათქმაუნდა გეთანხმები! იმიტომაც ვპოსტავთ აქ და პირად და საერთო დონის აწევას(კულინარია) ვცდილობთ, წიგნებიდან და ინტერნეტიდან გადმოწერილი რეცეპტებს მხოლოდ მაშინ ვდებთ თუ თვითონ გავაკეთეთ, გავსინჯეთ, მოგვეწონა და ა.შ.
Go to the top of the page
 
+Quote Post გაზიარება
Power_VANO
პოსტი Sep 2 2009, 23:55
პოსტი #134


Administrator
****

ჯგუფი: გლობალ-ადმინი
პოსტები: 717
რეგისტრ.: 4-May 09
ნიკის ჩასმა
ციტირება



919
ვააჰ, საინტერესო ჩაბასტურმების მეთოდია newsmile05.gif ოღონდ ამ თეთრი, გაუფილტრავი ლუდის შოვნა სად შეიძლება?
Go to the top of the page
 
+Quote Post გაზიარება
ბესო
პოსტი Sep 4 2009, 08:39
პოსტი #135


ნამდვილი მონადირე
*******

ჯგუფი: ფორუმის წევრი
პოსტები: 7,706
რეგისტრ.: 15-May 09
ნიკის ჩასმა
ციტირება
მდებარეობა: თბილისი



ციტატა(Power_VANO @ Sep 3 2009, 12:55 AM) *
919
ვააჰ, საინტერესო ჩაბასტურმების მეთოდია newsmile05.gif ოღონდ ამ თეთრი, გაუფილტრავი ლუდის შოვნა სად შეიძლება?


3დ და მისი ჯანი newsmile05.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post გაზიარება
Power_VANO
პოსტი Sep 6 2009, 23:14
პოსტი #136


Administrator
****

ჯგუფი: გლობალ-ადმინი
პოსტები: 717
რეგისტრ.: 4-May 09
ნიკის ჩასმა
ციტირება



ციტატა(ბესო @ Sep 4 2009, 10:39 AM) *
3დ და მისი ჯანი newsmile05.gif


ყაზბეგი არ წავა? newsmile05.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post გაზიარება
ჭალიმგელა
პოსტი Sep 7 2009, 06:38
პოსტი #137


მონადირე
********

ჯგუფი: ადმინი
პოსტები: 15,125
რეგისტრ.: 15-May 09
ნიკის ჩასმა
ციტირება
მდებარეობა: Tbilisi



ყაზბეგს აქვს კაკ რას გაუფილტრავი. ნებისმიერი არაპასტერიზებული წავა
Go to the top of the page
 
+Quote Post გაზიარება
შალვა
პოსტი Nov 18 2009, 12:32
პოსტი #138


EX მონადირე
******

ჯგუფი: ფორუმის წევრი
პოსტები: 2,851
რეგისტრ.: 15-May 09
ნიკის ჩასმა
ციტირება
მდებარეობა: tbilisi



ყაურმა: დავჭრით გულღვიძლს, ფილტვს, თირკმელებს, გავრეცხავთ ცივ წყალში და გამდინარეში გავაჩერებთ 20-30 წუთს, ტაფაზე დავყრით ძალიან წვრილად დაჭრილ ცხოველურ ცხიმს( თუ ცხვარია დუმა, თუ ხბო მუცლის ქონი....) და დადნობის შემდეგ დავყრით წყალ დაწურულ ხორცს და ტაფას თავსახურს დავახურავთ, 10 წუთის შემდეგ წამოურევთ და დავამატებთ ბლომად ხახვს და 3-4 ცალ დაფნის ფოთოლს, შემდეგი ამორევის დროს ვუმატებთ მარილს, შავ დაფქვილ წიწაკას და ხარჩოს სუნელს, გამზადებამდე 2 წუთით ადრე ტაფას სახურავს მოვხდით.
Go to the top of the page
 
+Quote Post გაზიარება
კუდიგორელი
პოსტი Nov 18 2009, 13:03
პოსტი #139


თოფით მონადირე
*****

ჯგუფი: კლუბის წევრი
პოსტები: 1,604
რეგისტრ.: 15-May 09
ნიკის ჩასმა
ციტირება
მდებარეობა: kvareli_tbilisi



ერთს დავამატებ ყაურმის რეცეპტს თუ შეიძლება. ძალიან გემრიელი იქნება თუ ამ ყველაფერს ცოტაოდენ ღვინოს დავასხავთ და ცოტა ხანი ღვინოში მოვშუშავთ ხორცს, მანამ დანარჩენ ინგრედიენტებს დავამატებთ. დამიჯერეთ უგემრიელესია
Go to the top of the page
 
+Quote Post გაზიარება
შალვა
პოსტი Nov 18 2009, 13:11
პოსტი #140


EX მონადირე
******

ჯგუფი: ფორუმის წევრი
პოსტები: 2,851
რეგისტრ.: 15-May 09
ნიკის ჩასმა
ციტირება
მდებარეობა: tbilisi



კუდიგორელი
თუ ღვინოს დაუმატებთ წითელი აჯობებს!
Go to the top of the page
 
+Quote Post გაზიარება
კუდიგორელი
პოსტი Nov 18 2009, 13:12
პოსტი #141


თოფით მონადირე
*****

ჯგუფი: კლუბის წევრი
პოსტები: 1,604
რეგისტრ.: 15-May 09
ნიკის ჩასმა
ციტირება
მდებარეობა: kvareli_tbilisi



შალვა
კი გეთანხმებით ბატონო შალვა, მაგრამ თეთრიც არაა ცუდი.
Go to the top of the page
 
+Quote Post გაზიარება
cz80
პოსტი Nov 18 2009, 13:51
პოსტი #142


შუბით მონადირე
**

ჯგუფი: ფორუმის წევრი
პოსტები: 206
რეგისტრ.: 24-September 09
ნიკის ჩასმა
ციტირება
მდებარეობა: tiflisi :D



ციტატა(Kudigoreli @ 18th November 2009 - 14:03) *
ერთს დავამატებ ყაურმის რეცეპტს თუ შეიძლება. ძალიან გემრიელი იქნება თუ ამ ყველაფერს ცოტაოდენ ღვინოს დავასხავთ და ცოტა ხანი ღვინოში მოვშუშავთ

+100
პირადად მე ეგრე ვამზადებ სულ newsmile05.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post გაზიარება
ლევან ყიასაშვილი
პოსტი Nov 19 2009, 01:27
პოსტი #143


დიდოსტატი
********

ჯგუფი: კლუბის წევრი
პოსტები: 11,247
რეგისტრ.: 15-May 09
ნიკის ჩასმა
ციტირება
მდებარეობა: თბილისი



შალვა
ყაურმა ტაფაზე კეთდება???..კიმარა წვენში როა ხოლმე ჩაშუშული???...ეგ წვენი ცხიმია???...რა გონზე არ ვარ მზარეულობის.... newsmile035.gif
ხოდა ამ რეცეპტს ვსინჯავ სასწაფოდ....
ხარჩოს სუნელი რომელია???...
Go to the top of the page
 
+Quote Post გაზიარება
შალვა
პოსტი Nov 19 2009, 11:36
პოსტი #144


EX მონადირე
******

ჯგუფი: ფორუმის წევრი
პოსტები: 2,851
რეგისტრ.: 15-May 09
ნიკის ჩასმა
ციტირება
მდებარეობა: tbilisi



ლევანი
ციტატა(levani @ 19th November 2009 - 02:27) *
ხარჩოს სუნელი რომელია???...

ტაფაზე კეთდება(ღრმა) ხარჩოს სუნელი არის სუნელების ზბორნი ეგრევე იკითხე(დავიჯერო ხარჩოს სახლში არ გიკეთებენ? newsmile090.gif )
Go to the top of the page
 
+Quote Post გაზიარება
ლევან ყიასაშვილი
პოსტი Nov 19 2009, 16:27
პოსტი #145


დიდოსტატი
********

ჯგუფი: კლუბის წევრი
პოსტები: 11,247
რეგისტრ.: 15-May 09
ნიკის ჩასმა
ციტირება
მდებარეობა: თბილისი



ციტატა(shalva @ 19th November 2009 - 12:36) *
დავიჯერო ხარჩოს სახლში არ გიკეთებენ? )

კი მიკეთებენ ხოლმე..თუ დავაზაკაზე...მარა ხორცის გარდა..რას უმატებენ.. ეგ აღარ ვიცი....მარტო ვჭამ ხოლმე.. newsmile035.gif newsmile035.gif newsmile035.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post გაზიარება

11 გვერდი V  « < 8 9 10 11 >
Reply to this topicStart new topic
ამ თემას კითხულობს 3 მომხმარებელი (მათ შორის 3 სტუმარი და 0 დამალული წევრი)
0 წევრი:

 



მსუბუქი ვერსია ახლა არის: 19th July 2025 - 12:26