კულინარია სუფთა ჰაერზე - ოჩოპინტრე
IPB

გამარჯობა, სტუმარო ( შესვლა | რეგისტრაცია )

11 გვერდი V  « < 2 3 4 5 6 > »   
Reply to this topicStart new topic
კულინარია სუფთა ჰაერზე, ამ თემაში ვწერთ მხოლოდ იმ რეცეპტებს რასაც თავად ვამზადებთ
ლევანა90
პოსტი May 25 2009, 16:07
პოსტი #41


თოფით მონადირე
*****

ჯგუფი: ფორუმის წევრი
პოსტები: 1,031
რეგისტრ.: 15-May 09
ნიკის ჩასმა
ციტირება



დავადგინე ზუსტად რომელია ესარი Caucasotachea Atrolabiata საფლავებზე ხშირად გვხვდება newsmile042.gif

grizli
ეგ ლოკოკინა უნდა გაირეცხოს და მოიხარშოს
Go to the top of the page
 
+Quote Post გაზიარება
ვიტო
პოსტი May 25 2009, 16:48
პოსტი #42


ნამდვილი მონადირე
*******

ჯგუფი: ფორუმის წევრი
პოსტები: 8,362
რეგისტრ.: 5-May 09
ნიკის ჩასმა
ციტირება



grizli
რაღაც საინტერესოა, თონეში რომ ჩავკიდო და ისე შევბოლო?
Go to the top of the page
 
+Quote Post გაზიარება
ჰერცოგი
პოსტი May 25 2009, 19:19
პოსტი #43


ძაღლით მონადირე
******

ჯგუფი: ფორუმის წევრი
პოსტები: 4,792
რეგისტრ.: 15-May 09
ნიკის ჩასმა
ციტირება
მდებარეობა: rustavi



კარგი რეცეპტია მეც დიდიხანია მაგ რეცეპტს ვიყენებ და არამარტო კურდღელზე ასევე მწყერსაც ძალიან გემრიელი გამოდის
Go to the top of the page
 
+Quote Post გაზიარება
გრიზლი
პოსტი May 25 2009, 20:17
პოსტი #44


თოფით მონადირე
*****

ჯგუფი: ფორუმის წევრი
პოსტები: 1,217
რეგისტრ.: 20-May 09
ნიკის ჩასმა
ციტირება
მდებარეობა: თბილისი



ციტატა(ვიტო @ May 25 2009, 04:48 PM) *
grizli
რაღაც საინტერესოა, თონეში რომ ჩავკიდო და ისე შევბოლო?



თუ გაქვს თონის საშუალება არანაირი მნიშვნელობა არ ააქვს, საერთოდ წესით ეგ შუაცეცხლზე უნდა შეიბოლოს ნელ-ნელა, მაგრამ ეგეც კარგია და რაც მთავარია 2 დღეში მზად არის იმას კიდევ 1 თვე მაინც უნდა

ციტატა(ლევანა90 @ May 25 2009, 04:07 PM) *
დავადგინე ზუსტად რომელია ესარი Caucasotachea Atrolabiata საფლავებზე ხშირად გვხვდება newsmile042.gif

grizli
ეგ ლოკოკინა უნდა გაირეცხოს და მოიხარშოს



მანდამაინც მადიანად ვერ შევხედე newsmile01.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post გაზიარება
გრიზლი
პოსტი May 25 2009, 21:25
პოსტი #45


თოფით მონადირე
*****

ჯგუფი: ფორუმის წევრი
პოსტები: 1,217
რეგისტრ.: 20-May 09
ნიკის ჩასმა
ციტირება
მდებარეობა: თბილისი



ნერწყვი მომადგა, ნადირობის სეზონამდე შინაურ კურდღელზე არ გამოდგება ეგრეცეპტი? newsmile029.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post გაზიარება
ჰერცოგი
პოსტი May 25 2009, 21:30
პოსტი #46


ძაღლით მონადირე
******

ჯგუფი: ფორუმის წევრი
პოსტები: 4,792
რეგისტრ.: 15-May 09
ნიკის ჩასმა
ციტირება
მდებარეობა: rustavi



მაგ რეცეპტი იმდენ რამეს შეიცავს ყველანაირ ხორცს მოუხდება შინაურსაც და გარეულსაც
Go to the top of the page
 
+Quote Post გაზიარება
გრიზლი
პოსტი May 25 2009, 22:28
პოსტი #47


თოფით მონადირე
*****

ჯგუფი: ფორუმის წევრი
პოსტები: 1,217
რეგისტრ.: 20-May 09
ნიკის ჩასმა
ციტირება
მდებარეობა: თბილისი



newsmile027.gif newsmile027.gif ქათმით დავიწყებ
Go to the top of the page
 
+Quote Post გაზიარება
შალვა
პოსტი May 25 2009, 22:40
პოსტი #48


EX მონადირე
******

ჯგუფი: ფორუმის წევრი
პოსტები: 2,851
რეგისტრ.: 15-May 09
ნიკის ჩასმა
ციტირება
მდებარეობა: tbilisi



ციტატა(ლევანა90 @ May 25 2009, 04:07 PM) *
დავადგინე ზუსტად რომელია ესარი Caucasotachea Atrolabiata საფლავებზე ხშირად გვხვდება newsmile042.gif

grizli
ეგ ლოკოკინა უნდა გაირეცხოს და მოიხარშოს

ეს ვაზის ლოკოკინას ჰგავს ამაზე ფრანგები ზრდილობიანად რომ ვთქვატ ჭკუას კარგავენ! ხომ არ მეშლება. ეს არის?
Go to the top of the page
 
+Quote Post გაზიარება
ლევან ყიასაშვილი
პოსტი May 26 2009, 00:00
პოსტი #49


დიდოსტატი
********

ჯგუფი: კლუბის წევრი
პოსტები: 11,247
რეგისტრ.: 15-May 09
ნიკის ჩასმა
ციტირება
მდებარეობა: თბილისი



ნამეტანი უნდა გამიჭირდეს ალბათ მაგისკენ რომ თვალი გამეპაროს... ნაღდ იმერულ ხაჭაპურზე, კახურ მწვადზე, რაჭულ ლორზე და ლობიანზე, ხინკალზე და მანანას კუპატზე გაზრდილმა კაცმა(მეტს აღარ ჩამოვთვლი თორემ მოვკვდი კაცი) მაგაი როგორ უნდა წარმოვიდგინო მენიუში... ისე ადრე ვნახე რაღაც გადაცემაში ეგ ამბავი.. კაკრას ახალციხისკენ ჭამენ ლოკოკინას.. მომზადებაც აჩვენეს.. ქვაბში ჩაყარეს და მოხარშეს, მერე სუფრას მიუჯდნენ და მოულხინეს... მე ყველაზე მაგრად პირველ სადღეგრძელოზე ვიკაიფე..."ვისაც ლოკოკინა უყვარდა და აღარ არის.. იმის ხსოვნა იყოს"-ო newsmile01.gif newsmile01.gif newsmile01.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post გაზიარება
შალვა
პოსტი May 26 2009, 00:36
პოსტი #50


EX მონადირე
******

ჯგუფი: ფორუმის წევრი
პოსტები: 2,851
რეგისტრ.: 15-May 09
ნიკის ჩასმა
ციტირება
მდებარეობა: tbilisi



ციტატა(ლევანი @ May 26 2009, 12:00 AM) *
ნამეტანი უნდა გამიჭირდეს ალბათ მაგისკენ რომ თვალი გამეპაროს... ნაღდ იმერულ ხაჭაპურზე, კახურ მწვადზე, რაჭულ ლორზე და ლობიანზე, ხინკალზე და მანანას კუპატზე გაზრდილმა კაცმა(მეტს აღარ ჩამოვთვლი თორემ მოვკვდი კაცი) მაგაი როგორ უნდა წარმოვიდგინო მენიუში... ისე ადრე ვნახე რაღაც გადაცემაში ეგ ამბავი.. კაკრას ახალციხისკენ ჭამენ ლოკოკინას.. მომზადებაც აჩვენეს.. ქვაბში ჩაყარეს და მოხარშეს, მერე სუფრას მიუჯდნენ და მოულხინეს... მე ყველაზე მაგრად პირველ სადღეგრძელოზე ვიკაიფე..."ვისაც ლოკოკინა უყვარდა და აღარ არის.. იმის ხსოვნა იყოს"-ო newsmile01.gif newsmile01.gif newsmile01.gif

ეეეეეეეეე აბა ტიბილა რაღა!
Go to the top of the page
 
+Quote Post გაზიარება
ლევან ყიასაშვილი
პოსტი May 26 2009, 02:13
პოსტი #51


დიდოსტატი
********

ჯგუფი: კლუბის წევრი
პოსტები: 11,247
რეგისტრ.: 15-May 09
ნიკის ჩასმა
ციტირება
მდებარეობა: თბილისი



ეგ კი არა და მიდიებიც ვერ გავსინჯე ვერაფრით... ქობულეთში მოამზადეს შარშანწინ, ერთადერთი რაც გავბედე და საკმაოდ მომეწონა კიბორჩხალები იყო 3 წლის წინ გავსინჯე პირველად.. მანამდე ვერც მაგას ვჭამდი... ისე რავიცი იქნებ ლოკოკინაც მომეწონოს ოდესმე..
Go to the top of the page
 
+Quote Post გაზიარება
ჩელე
პოსტი May 26 2009, 02:25
პოსტი #52


თვით დიდი ოჩო!
********

ჯგუფი: კლუბის წევრი
პოსტები: 14,709
რეგისტრ.: 18-May 09
ნიკის ჩასმა
ციტირება
მდებარეობა: თბილისი



ლევანი
.... მიდიები ძალიან მაგარი რამეა, კიბორჩხალაზე აღარაფერს ვამბობ, აი ლოკოკინაზე რა მოგახსენოთ?...... ..... აი ასეთი ლოკოკინა გავჩითე სიონში რომ ვიყავით.......



......წავა ასეთები?.......
Go to the top of the page
 
+Quote Post გაზიარება
ჩელე
პოსტი May 26 2009, 02:34
პოსტი #53


თვით დიდი ოჩო!
********

ჯგუფი: კლუბის წევრი
პოსტები: 14,709
რეგისტრ.: 18-May 09
ნიკის ჩასმა
ციტირება
მდებარეობა: თბილისი



Maverick
........... კარგი რააა, შეგვიცოდე ხალხი........... ..... დაახლოვებით რამდენ ხანში მზადდება?...........
Go to the top of the page
 
+Quote Post გაზიარება
Maverick
პოსტი May 26 2009, 09:48
პოსტი #54


თოფით მონადირე
*****

ჯგუფი: ფორუმის წევრი
პოსტები: 1,242
რეგისტრ.: 15-May 09
ნიკის ჩასმა
ციტირება
მდებარეობა: თბილისი



დაბასტუმრების შემდეგ 40 წუთი, ბასტურმა აუცილებელია ნანადირევისთვის, შნიაურისთვის არ არის საჭირო
Go to the top of the page
 
+Quote Post გაზიარება
ლევანა90
პოსტი May 26 2009, 22:13
პოსტი #55


თოფით მონადირე
*****

ჯგუფი: ფორუმის წევრი
პოსტები: 1,031
რეგისტრ.: 15-May 09
ნიკის ჩასმა
ციტირება



კი ეგ არი მგონი მაგრამ ამას რაგაც დამზადების წესი აქვს და წელიწადის რაგაც დროს იჭმევა .. თუ არ ვცდები newsmile05.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post გაზიარება

11 გვერდი V  « < 2 3 4 5 6 > » 
Reply to this topicStart new topic
ამ თემას კითხულობს 1 მომხმარებელი (მათ შორის 1 სტუმარი და 0 დამალული წევრი)
0 წევრი:

 



მსუბუქი ვერსია ახლა არის: 20th July 2025 - 02:10