კულინარია სუფთა ჰაერზე - ოჩოპინტრე
IPB

გამარჯობა, სტუმარო ( შესვლა | რეგისტრაცია )

11 გვერდი V  « < 3 4 5 6 7 > »   
Reply to this topicStart new topic
კულინარია სუფთა ჰაერზე, ამ თემაში ვწერთ მხოლოდ იმ რეცეპტებს რასაც თავად ვამზადებთ
ჯეკო
პოსტი May 26 2009, 23:37
პოსტი #56


ნამდვილი მონადირე
*******

ჯგუფი: ფორუმის წევრი
პოსტები: 5,041
რეგისტრ.: 19-May 09
ნიკის ჩასმა
ციტირება
მდებარეობა: rustavi ...internatebi



[quote name='ლევანა90' date='May 25 2009, 04:07 PM' post='2514']
დავადგინე ზუსტად რომელია ესარი Caucasotachea Atrolabiata საფლავებზე ხშირად გვხვდება newsmile042.gif

ეს ლოკოკინა პირადად მე მაქვს ნაჭამი ოღონდ შემწვარი ნაკვერჩხალზე და არა მოხარშული ........ძაან მაგარი რამეა ჩვეულებრივი ხორციაქ რა, newsmile027.gif რამე განსხვავებული არაა მაგრამ მართლა მაგარია
Go to the top of the page
 
+Quote Post გაზიარება
ლევან ყიასაშვილი
პოსტი May 27 2009, 00:21
პოსტი #57


დიდოსტატი
********

ჯგუფი: კლუბის წევრი
პოსტები: 11,247
რეგისტრ.: 15-May 09
ნიკის ჩასმა
ციტირება
მდებარეობა: თბილისი



დანახვაზეც კი გული მეყრება... იმასაც ვერ ვხვდები.. რატომ უნდა ჭამოს ადამიანმა ეგ... იმ ქვეყანაში... სადაც თონის პური და სულგუნი არსებობს.... აი მიდიაზე კიდევ შეიძლება დავფიქრდე, მაგრამ მაგას ვერა რაააააა.....(მაგის ჭამა მგონი რაღაც ექსტრემის პონტშია ალბათ)
Go to the top of the page
 
+Quote Post გაზიარება
ჩელე
პოსტი May 27 2009, 00:36
პოსტი #58


თვით დიდი ოჩო!
********

ჯგუფი: კლუბის წევრი
პოსტები: 14,709
რეგისტრ.: 18-May 09
ნიკის ჩასმა
ციტირება
მდებარეობა: თბილისი



ლევანი
ციტატა(levani @ 27th May 2009 - 01:21 AM) *
რატომ უნდა ჭამოს ადამიანმა ეგ... იმ ქვეყანაში... სადაც თონის პური და სულგუნი არსებობს....



. რატომ და სულგუნი და პური რომ გამოგელევა ტყეში და არანაირი შანსი აღარ გაქვს დანაყრების, მერე შეჭამ და ძალიან გემრიელიც მოგეჩვენება......
Go to the top of the page
 
+Quote Post გაზიარება
შალვა
პოსტი May 27 2009, 10:52
პოსტი #59


EX მონადირე
******

ჯგუფი: ფორუმის წევრი
პოსტები: 2,851
რეგისტრ.: 15-May 09
ნიკის ჩასმა
ციტირება
მდებარეობა: tbilisi



ციტატა(ჩელე @ May 27 2009, 12:36 AM) *
ლევანი



. რატომ და სულგუნი და პური რომ გამოგელევა ტყეში და არანაირი შანსი აღარ გაქვს დანაყრების, მერე შეჭამ და ძალიან გემრიელიც მოგეჩვენება......

100% newsmile040.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post გაზიარება
კუდიგორელი
პოსტი May 27 2009, 20:44
პოსტი #60


თოფით მონადირე
*****

ჯგუფი: კლუბის წევრი
პოსტები: 1,604
რეგისტრ.: 15-May 09
ნიკის ჩასმა
ციტირება
მდებარეობა: kvareli_tbilisi



აუ სუპები მაგრად არ მევასება. ერთი ყაურმა და ხაში მიყვარს რა. ისე კაი ყაურმა გამომდის ხოლმე
Go to the top of the page
 
+Quote Post გაზიარება
ჭალიმგელა
პოსტი May 28 2009, 12:56
პოსტი #61


მონადირე
********

ჯგუფი: ადმინი
პოსტები: 15,125
რეგისტრ.: 15-May 09
ნიკის ჩასმა
ციტირება
მდებარეობა: Tbilisi



შენთან ერთად ნამდვილად ღირს ნაჩოვკით წასვლა
Go to the top of the page
 
+Quote Post გაზიარება
შალვა
პოსტი May 28 2009, 13:42
პოსტი #62


EX მონადირე
******

ჯგუფი: ფორუმის წევრი
პოსტები: 2,851
რეგისტრ.: 15-May 09
ნიკის ჩასმა
ციტირება
მდებარეობა: tbilisi



ციტატა(ჭალიმგელა @ May 28 2009, 12:56 PM) *
შენთან ერთად ნამდვილად ღირს ნაჩოვკით წასვლა

ეგ დროც მოვა newsmile090.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post გაზიარება
ლევან ყიასაშვილი
პოსტი May 28 2009, 15:25
პოსტი #63


დიდოსტატი
********

ჯგუფი: კლუბის წევრი
პოსტები: 11,247
რეგისტრ.: 15-May 09
ნიკის ჩასმა
ციტირება
მდებარეობა: თბილისი



მეც წამიყვანეთ რააა... უხას ვერა მაგრამ მწვადს ვწვავ ჩემპიონის დონეზე..(ჩემმა უფროსმა ძმამ დამამუღამებინა)
მწვადის შეწვა ხორცის სწორად დაჭრით იწყება, ხორცი უნდა დაიჭრას გრძელ და თხელ ნაჭრებად, ეგეთი დაჭრილი ხორცი არც გამოშრება და არც სისხილანი რჩება შიგნიდან...იწვება თანაბრად და არის ცვრიანი, მე ძირითადად ბასტურმის გარეშე მირჩევნია, თუმცა ხანდახან ვაბასტურმებ ხოლმე(მოთხოვნის მიხედვით) დაჭრილ ხორცს ვრეცხავ, ვალაგებ ჯამში(ან ქვაბში) ვაყრი მარილს(თვალზომით) ვამატებ შავ პილპილს, დაჭრილ ხახვს,ვასხავ ძმარს(1-2 სუფრის კოვზს) ვდგავ მაცივარში რამდენიმე საათით.... შეწვის მერე ვასხავ ლიმონის ან ბროწეულის წვენს და ვაჭრი ხახვს.....
Go to the top of the page
 
+Quote Post გაზიარება
შალვა
პოსტი May 29 2009, 12:30
პოსტი #64


EX მონადირე
******

ჯგუფი: ფორუმის წევრი
პოსტები: 2,851
რეგისტრ.: 15-May 09
ნიკის ჩასმა
ციტირება
მდებარეობა: tbilisi



ციტატა(ლევანი @ May 28 2009, 03:25 PM) *
მეც წამიყვანეთ რააა... უხას ვერა მაგრამ მწვადს ვწვავ ჩემპიონის დონეზე..(ჩემმა უფროსმა ძმამ დამამუღამებინა)
მწვადის შეწვა ხორცის სწორად დაჭრით იწყება, ხორცი უნდა დაიჭრას გრძელ და თხელ ნაჭრებად, ეგეთი დაჭრილი ხორცი არც გამოშრება და არც სისხილანი რჩება შიგნიდან...იწვება თანაბრად და არის ცვრიანი, მე ძირითადად ბასტურმის გარეშე მირჩევნია, თუმცა ხანდახან ვაბასტურმებ ხოლმე(მოთხოვნის მიხედვით) დაჭრილ ხორცს ვრეცხავ, ვალაგებ ჯამში(ან ქვაბში) ვაყრი მარილს(თვალზომით) ვამატებ შავ პილპილს, დაჭრილ ხახვს,ვასხავ ძმარს(1-2 სუფრის კოვზს) ვდგავ მაცივარში რამდენიმე საათით.... შეწვის მერე ვასხავ ლიმონის ან ბროწეულის წვენს და ვაჭრი ხახვს.....

ხის გობში რომ უნდა ჩათალო და ზემოდან ცოტახნით ლავაში დაადო დაგავიწყდა? მაგას ვეტყვი შენ უფროს ძმას newsmile055.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post გაზიარება
გრიზლი
პოსტი May 29 2009, 15:50
პოსტი #65


თოფით მონადირე
*****

ჯგუფი: ფორუმის წევრი
პოსტები: 1,217
რეგისტრ.: 20-May 09
ნიკის ჩასმა
ციტირება
მდებარეობა: თბილისი





ფიტარეთი
Go to the top of the page
 
+Quote Post გაზიარება
ლევან ყიასაშვილი
პოსტი May 29 2009, 16:48
პოსტი #66


დიდოსტატი
********

ჯგუფი: კლუბის წევრი
პოსტები: 11,247
რეგისტრ.: 15-May 09
ნიკის ჩასმა
ციტირება
მდებარეობა: თბილისი



შალვა
პირობებს გააჩნია სად იმყოფები..ბუნებაში როცა ვარ საერთოდ ლავაშზე ვდებ.. გადავკეცავ ლავაშს და შამფურს ვაცლი....მაგის მერე სწორედ იმ პურზეა უდიდესი მოთხოვნა...
Go to the top of the page
 
+Quote Post გაზიარება
შალვა
პოსტი Jun 1 2009, 20:02
პოსტი #67


EX მონადირე
******

ჯგუფი: ფორუმის წევრი
პოსტები: 2,851
რეგისტრ.: 15-May 09
ნიკის ჩასმა
ციტირება
მდებარეობა: tbilisi



რადგან მწვადზე გადავედით დავდოთ ჩვენი რეცეპტები, ღორი, ხბო. ცხვარი, ბატკანი, ციკანი,(ნანადირევი ) პირდაპირ წვავთ? აბასთურმებთ(როგორ? რამდენხანს?) რაზე გირჩევნიათ შეწვა, (ნახშირი, წალამი, წიფელა..........?)რეცხავთ თუ არა ხორცს, მარილს როდის აყრით და ა. შ. ფინალისტებიც გამოვავლინოთ და გასვლითი ფინალიც ჩავატაროთ ჩემპიონის გამოსავლენად, მსაჯებიც ჩვენ ვიქნებით და დეგუსტატორებიც. ამასობაში ნადირობის სეზონიც გაიხსნება!
Go to the top of the page
 
+Quote Post გაზიარება
კუდიგორელი
პოსტი Jun 1 2009, 20:08
პოსტი #68


თოფით მონადირე
*****

ჯგუფი: კლუბის წევრი
პოსტები: 1,604
რეგისტრ.: 15-May 09
ნიკის ჩასმა
ციტირება
მდებარეობა: kvareli_tbilisi



მე არ ვაბასტურმებ ხორცს. სუფთა ხორცი მირჩევნია, ხორცს არ ვრეცხავ თუ ძაან ჭუჭყიანი არ არი, შამფურზე ასხმისთანავე ვაყრი მარილს და ვწვავ მხოლოდ წალამზე. თუ წალამი არ მაქ ისე შეშითაც შემიწვია, მაგრამ ჩემი აზრით ყველაზე გემრიელი წალამზე შემწვარი გამოდის.
Go to the top of the page
 
+Quote Post გაზიარება
ნოსო
პოსტი Jun 1 2009, 20:09
პოსტი #69


თოფით მონადირე
*****

ჯგუფი: ფორუმის წევრი
პოსტები: 1,830
რეგისტრ.: 15-May 09
ნიკის ჩასმა
ციტირება
მდებარეობა: poti



მე პირადად მწვადს ვწვავ ღორის სუკებს მხოლოდ, ვრეცხავ ხორცს (ერთხელ გადავავლებ წყალს)მარილით იქვე ამოვსვრი როცა შამფურზეა და წალამს ხომ არაფერი ჯობია newsmile05.gif ამის შემდეგ ცეცხს ხან ძმრით ვაქრობ ხან ღვინით და ხანაც კიდევ ლიმნის წვენით,ეს არომატსაც აძლევს შიგადაშიგ.


პ.ს. შალვა შენ გეტყობა ბევრი მწვადი გაქ შემწვარი და იქნებ მიპასუხო, მე მინახავს რომ დააწყობელ შამფორებს მერე ზევიდან აფარებენ გაზეთს ,გაზეთი არიცვის შავდება და ის მწვადი ძალიან გემრილი გამოვიდა ,იქნება და ამიხსნა რახდება?
Go to the top of the page
 
+Quote Post გაზიარება
შალვა
პოსტი Jun 1 2009, 20:17
პოსტი #70


EX მონადირე
******

ჯგუფი: ფორუმის წევრი
პოსტები: 2,851
რეგისტრ.: 15-May 09
ნიკის ჩასმა
ციტირება
მდებარეობა: tbilisi



ციტატა(კუდიგორელი @ Jun 1 2009, 08:08 PM) *
მე არ ვაბასტურმებ ხორცს. სუფთა ხორცი მირჩევნია, ხორცს არ ვრეცხავ თუ ძაან ჭუჭყიანი არ არი, შამფურზე ასხმისთანავე ვაყრი მარილს და ვწვავ მხოლოდ წალამზე. თუ წალამი არ მაქ ისე შეშითაც შემიწვია, მაგრამ ჩემი აზრით ყველაზე გემრიელი წალამზე შემწვარი გამოდის.

newsmile090.gif კახელები წინ გაიჭრნენ! რაც სავსებით გასაგებია!

ციტატა(ნოსო @ Jun 1 2009, 08:09 PM) *
მე პირადად მწვადს ვწვავ ღორის სუკებს მხოლოდ, ვრეცხავ ხორცს (ერთხელ გადავავლებ წყალს)მარილით იქვე ამოვსვრი როცა შამფურზეა და წალამს ხომ არაფერი ჯობია newsmile05.gif ამის შემდეგ ცეცხს ხან ძმრით ვაქრობ ხან ღვინით და ხანაც კიდევ ლიმნის წვენით,ეს არომატსაც აძლევს შიგადაშიგ.


პ.ს. შალვა შენ გეტყობა ბევრი მწვადი გაქ შემწვარი და იქნებ მიპასუხო, მე მინახავს რომ დააწყობელ შამფორებს მერე ზევიდან აფარებენ გაზეთს ,გაზეთი არიცვის შავდება და ის მწვადი ძალიან გემრილი გამოვიდა ,იქნება და ამიხსნა რახდება?

სიმართლე გითხრა გაზეთის გადაფარება არ მინახია(არც გირჩევ გაზეთი შეიცავს პოლიგრაფიულ საღებავს) მაგრამ მინახია მწვადს ლითონის ფირფიტას რომ აფარებენ, ეს მაშინ ხდება როდესაც ნაკვერცხლის ტემპერატურა დაბალია
Go to the top of the page
 
+Quote Post გაზიარება

11 გვერდი V  « < 3 4 5 6 7 > » 
Reply to this topicStart new topic
ამ თემას კითხულობს 1 მომხმარებელი (მათ შორის 1 სტუმარი და 0 დამალული წევრი)
0 წევრი:

 



მსუბუქი ვერსია ახლა არის: 20th July 2025 - 02:03