კულინარია სუფთა ჰაერზე - ოჩოპინტრე
IPB

გამარჯობა, სტუმარო ( შესვლა | რეგისტრაცია )

11 გვერდი V  « < 5 6 7 8 9 > »   
Reply to this topicStart new topic
კულინარია სუფთა ჰაერზე, ამ თემაში ვწერთ მხოლოდ იმ რეცეპტებს რასაც თავად ვამზადებთ
გრიზლი
პოსტი Jun 10 2009, 09:36
პოსტი #86


თოფით მონადირე
*****

ჯგუფი: ფორუმის წევრი
პოსტები: 1,217
რეგისტრ.: 20-May 09
ნიკის ჩასმა
ციტირება
მდებარეობა: თბილისი



მე ბასთურმას მარტო ცხვარს და თხის მწვადს უკეთებ, დანარჩენს ღორს, ხბოს და ბატკანს არა, ღორის მწვადს რაც შეეხება სამწვადედ შეიკას ვანიჭებ უპირატესობას, ჯიხვზეც იყო აქ ლაპარაკი, ჯიხვის მწვადი თუ გინდათ რომ კარგად დაღეჭოთ და მთლად რეზინასავით არ იყოს ბოლომდე არ უნდა შეიწვას, ანუ ნახევრად სისხლიანი უნდა იყოს
Go to the top of the page
 
+Quote Post გაზიარება
ლევანა90
პოსტი Jun 11 2009, 13:56
პოსტი #87


თოფით მონადირე
*****

ჯგუფი: ფორუმის წევრი
პოსტები: 1,031
რეგისტრ.: 15-May 09
ნიკის ჩასმა
ციტირება



აჰა ჩემი მომზადებული ტბის კიბორჩხალები .. მაგარი იყო.. ისე აკეთ თუ არი ტბებზე ესენი ??
Go to the top of the page
 
+Quote Post გაზიარება
შალვა
პოსტი Jun 16 2009, 19:15
პოსტი #88


EX მონადირე
******

ჯგუფი: ფორუმის წევრი
პოსტები: 2,851
რეგისტრ.: 15-May 09
ნიკის ჩასმა
ციტირება
მდებარეობა: tbilisi



ასურეთის ტბაზე ძალიან ბერი იყო 3 წლის წინ ახლა არ ვიცი რა ხდება იქეთკენ.ლევანა90
Go to the top of the page
 
+Quote Post გაზიარება
ჯეკო
პოსტი Jun 16 2009, 20:13
პოსტი #89


ნამდვილი მონადირე
*******

ჯგუფი: ფორუმის წევრი
პოსტები: 5,041
რეგისტრ.: 19-May 09
ნიკის ჩასმა
ციტირება
მდებარეობა: rustavi ...internatebi



რუსთავში მტკვრის გვერძე პატარა ტბაა კრესტებს უძახიან ....მად არის ბლომად ეს კობორჩხალები მე მაგალითად შარშან ერთ დღეში 8 კილო დავიჭირე ბაყაყზე სადოკში აღარ მეტეოდა
Go to the top of the page
 
+Quote Post გაზიარება
გრიზლი
პოსტი Jun 19 2009, 23:32
პოსტი #90


თოფით მონადირე
*****

ჯგუფი: ფორუმის წევრი
პოსტები: 1,217
რეგისტრ.: 20-May 09
ნიკის ჩასმა
ციტირება
მდებარეობა: თბილისი



ბრაცი, აბა ერთ ჩემს გასაიდუმლოვებულ რეცეპტ შემოგთავაზებთ როგორ ვაკეთებ "ბუჟენინას" newsmile045.gif

ინგრედიენტები:

ღორის ბარკალი (ძალიან დიდი არა)
ნიორი
მარილი
შავი პილპილის კეკლები
პურის ფქვილი (კარგი იქნება ჭვავის)


მომზადების წესი

ვიღებთ ღორის ბარკალს, შიგნიდან ვჭრით და ვიღებთ მთლიანად ძვალს, აკურატულად ისე რომ ხორცი ძალიან არ დავჩიჩქნოთ, ვიღებთ თხლად დაჭრილ ნივრებს და შიგნიდან ვალაგებთ, ზოგან ჩავსერავთ ხორცს და შიგნითაც ჩავაწყობთ, ისე რომ კარგად ქონდეს, ვაყრით მარილს, და სავი პილპილის კეკლებს, თუ სურვილი გექნებათ შეგიძლიათ სქლად დაფქვილიც უყოთ, ასევე შესაძლებელია წითელი გატარებული წიწაკაც, შემდეგ ვახვევთ აღნიშნულ ბარკალს რულეტივით და შევკრავთ კანაფით, შემდეგ ვზილავთ ცომს წყალზე და ამ ცომში გავახვევთ ჩვენს გამზადებულ რულეტს ისე რომ კარგად დაიფაროს და ეგრევე უნდა შევდგათ გახურებულ დუხოვკაში , იქ უნდა გავაჩეროთ მანამ სანამდე ცომი მთლიანად არ დანახშირდება, შემდეგ გამოვიღებთ, რომ გაგრილდება ნახშირს შემოვამტვრევთ, გავწმინდავთ მშრალი არა სველი ნაჭრით და სასურველია თუ მოვითმენთ და მეორე დღეს შევჭამთ newsmile027.gif newsmile027.gif newsmile027.gif თუ ჩემს გემოვნებას ენდობით ძაან მაგარია, უხდება ნაღდი შავი პური და არაყი(ქართული არაყი არა, თორემ გააფუჭებთ დელიკატესს newsmile045.gif ) ვიჩნაზე მაგარიცაა ხანდახან
Go to the top of the page
 
+Quote Post გაზიარება
ჰერცოგი
პოსტი Jun 19 2009, 23:36
პოსტი #91


ძაღლით მონადირე
******

ჯგუფი: ფორუმის წევრი
პოსტები: 4,792
რეგისტრ.: 15-May 09
ნიკის ჩასმა
ციტირება
მდებარეობა: rustavi



ციტატა(ახოტნიკ @ Jun 16 2009, 08:13 PM) *
რუსთავში მტკვრის გვერძე პატარა ტბაა კრესტებს უძახიან ....მად არის ბლომად ეს კობორჩხალები მე მაგალითად შარშან ერთ დღეში 8 კილო დავიჭირე ბაყაყზე სადოკში აღარ მეტეოდა

და რუსთავში რა ადგილზეა ეეგ ტბა შემთხვევით რომ არ წავიდე
Go to the top of the page
 
+Quote Post გაზიარება
ჯეკო
პოსტი Jun 19 2009, 23:55
პოსტი #92


ნამდვილი მონადირე
*******

ჯგუფი: ფორუმის წევრი
პოსტები: 5,041
რეგისტრ.: 19-May 09
ნიკის ჩასმა
ციტირება
მდებარეობა: rustavi ...internatebi



მაშინ რადგან მასეა მე გავრკვევ მოდის თუ არა რამე იმიტომ რო წელს ვერ მოვიცალე წასასვლელად და არვიცი მოდის თუ არმოდი და ისე კი გეტყვი სადაცაა. ახალი ხიდი რომარის, მეცხრამეტედან რომ მიდიხარ იქავეა ხიდის მარცხნივ.
Go to the top of the page
 
+Quote Post გაზიარება
ჰერცოგი
პოსტი Jun 19 2009, 23:59
პოსტი #93


ძაღლით მონადირე
******

ჯგუფი: ფორუმის წევრი
პოსტები: 4,792
რეგისტრ.: 15-May 09
ნიკის ჩასმა
ციტირება
მდებარეობა: rustavi



ხო მივხვდი და არ ვიცოდი მად თუ ეეგ კიბორჩხალები იყო
Go to the top of the page
 
+Quote Post გაზიარება
ჯეკო
პოსტი Jun 20 2009, 00:05
პოსტი #94


ნამდვილი მონადირე
*******

ჯგუფი: ფორუმის წევრი
პოსტები: 5,041
რეგისტრ.: 19-May 09
ნიკის ჩასმა
ციტირება
მდებარეობა: rustavi ...internatebi



მეც შარშან გავიგე რაა სრულიად შემთხვევით ისიც, სათევზაოდ მივედი და თურმე თევზის ნასახი არაა, და ეს კიბოლიები მოდიან და მოდიან მერე კაცმა მასწავლა ბაყაყი დაიჭირეო და იმით ითევზავეო, მეც მოვსინჯე და 8 კილო დავიჭირე 2 ანკესით
Go to the top of the page
 
+Quote Post გაზიარება
ჰერცოგი
პოსტი Jun 20 2009, 00:09
პოსტი #95


ძაღლით მონადირე
******

ჯგუფი: ფორუმის წევრი
პოსტები: 4,792
რეგისტრ.: 15-May 09
ნიკის ჩასმა
ციტირება
მდებარეობა: rustavi



ვა მართლა ამ დღეებში წავიყვან ბიჯებს და კარგად ვაწვალებ მაგის დაჭერაზა მე ვიკაიფებ თან
Go to the top of the page
 
+Quote Post გაზიარება
ჯეკო
პოსტი Jun 20 2009, 00:11
პოსტი #96


ნამდვილი მონადირე
*******

ჯგუფი: ფორუმის წევრი
პოსტები: 5,041
რეგისტრ.: 19-May 09
ნიკის ჩასმა
ციტირება
მდებარეობა: rustavi ...internatebi



ხოო თუ მეცლება მეც გამოვალ
Go to the top of the page
 
+Quote Post გაზიარება
ლევანა90
პოსტი Jun 20 2009, 15:02
პოსტი #97


თოფით მონადირე
*****

ჯგუფი: ფორუმის წევრი
პოსტები: 1,031
რეგისტრ.: 15-May 09
ნიკის ჩასმა
ციტირება



ვა ანკესით საღოლ ბიჭებო თუ მაგრად იკნება შემატყობინეთ იკნებ მეც მოვსინჯო და მეც დავიჭირო newsmile027.gif small3d018.gif small3d018.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post გაზიარება
შალვა
პოსტი Jun 25 2009, 13:37
პოსტი #98


EX მონადირე
******

ჯგუფი: ფორუმის წევრი
პოსტები: 2,851
რეგისტრ.: 15-May 09
ნიკის ჩასმა
ციტირება
მდებარეობა: tbilisi



გრიზლი
ვახ ეს ბუჟენინანას რეცეპტი ეხლა ვნახე(ამ რიბაკებმა სად ითევზაონ არ იციან newsmile058.gif ) და დიდი მადლობა, მაგის გულისათვის პახმელიაზე ვაჟაზე დავდიოდი, უკრაინელი შეფი ყავდათ ბიჭებს ჩამოყვანილი რესტორანში, ის აკეთებდა მჟავე სოკო და არაყი + და მიდი მოვდივარ, აი რეცეპტი კი არ ვიცოდი (თხლად უნდა დაიჭრას რაც შეიძლება) შემოდგომით დავტესტოთ ჩემთან(ან თუ აცივდა კიდევ, მაინც არყის კლიენტია რა) ან საარყე ამინდი არ გავმაზოთ! კიდავ რა გავიგე, აუცილებლად ბურვაკი უნდა იყოს, ბარკლის ნაჭერში ნიორთან ერთად ჩაჭრილებში სალა, დაფნა, მიხაკის ძირი, შავი პილპილი უნდა ჩაიდოს, მერე ნატურალური კანაფით გადაიკოჭოს, და ადუღებულ წყალში ჩაიდოს, სადაც ხახვი, წიწაკა, დაფნა მიხაკი მარილი დახვდება, ხო ხორცი წყალში ჩაშვებამდე მარილში უნდა ამოისვაროს! მოხარშვის მერე უნდა გაცივდეს თხლად დაიჭრას და ეგარი, ბევრი ვარიანთები ყოფილა ბურახით და ეგეთი რაღაცეები, მაგრამ გრიზლის ვარიანტი ვერსად ვნახე და მაგან განაპირობა ჩემი ინტერესი ერთი სული მაქვს როდის გავაკეთებ.
Go to the top of the page
 
+Quote Post გაზიარება
ლევანა90
პოსტი Jun 25 2009, 23:12
პოსტი #99


თოფით მონადირე
*****

ჯგუფი: ფორუმის წევრი
პოსტები: 1,031
რეგისტრ.: 15-May 09
ნიკის ჩასმა
ციტირება



ეს არ ვიცოდი სად დამედო ამიტო აქ ვარჩიე ეს არის სახლისთვის გათვლილი ლუდის სახდელი http://hapr.ru/pivovarni/getehxl.html
Go to the top of the page
 
+Quote Post გაზიარება
შალვა
პოსტი Jun 26 2009, 13:15
პოსტი #100


EX მონადირე
******

ჯგუფი: ფორუმის წევრი
პოსტები: 2,851
რეგისტრ.: 15-May 09
ნიკის ჩასმა
ციტირება
მდებარეობა: tbilisi



ალბათ ლოთობებში!
Go to the top of the page
 
+Quote Post გაზიარება

11 გვერდი V  « < 5 6 7 8 9 > » 
Reply to this topicStart new topic
ამ თემას კითხულობს 2 მომხმარებელი (მათ შორის 2 სტუმარი და 0 დამალული წევრი)
0 წევრი:

 



მსუბუქი ვერსია ახლა არის: 19th July 2025 - 12:39