რომელ ღვინოს ანიჭებთ უპირატესობას |
გამარჯობა, სტუმარო ( შესვლა | რეგისტრაცია )
|
![]() ![]() |
რომელ ღვინოს ანიჭებთ უპირატესობას |
![]()
პოსტი
#121
|
|
![]() ძაღლით მონადირე ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ჯგუფი: ფორუმის წევრი პოსტები: 3,341 რეგისტრ.: 16-November 09 ნიკის ჩასმა ციტირება მდებარეობა: belinskis 27 tbilisi ![]() |
ციცქა ცოლიკაური, რქაწიტელი და კიდე რაღაც რაღაცეებიც მომწონს ძირითადათ ეს ორი სახეობას ვანიჭებ უპირატესობას.
|
|
|
![]()
პოსტი
#122
|
|
ნამდვილი მონადირე ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ჯგუფი: ფორუმის წევრი პოსტები: 6,240 რეგისტრ.: 15-May 09 ნიკის ჩასმა ციტირება მდებარეობა: Tbilisi ![]() |
ღვინოს დამფასებლებო გასინჯეთ "ბლექის" მანავის მწვანე არ ინანებთ
პ.ს. ეჰ მე ვერ გავსინჯავ კიდევ კაი ხანი :( |
|
|
![]()
პოსტი
#123
|
|
![]() დიდოსტატი ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ჯგუფი: კლუბის წევრი პოსტები: 11,247 რეგისტრ.: 15-May 09 ნიკის ჩასმა ციტირება მდებარეობა: თბილისი ![]() |
|
|
|
![]()
პოსტი
#124
|
|
![]() შურდულით მონადირე ![]() ![]() ![]() ჯგუფი: ფორუმის წევრი პოსტები: 358 რეგისტრ.: 4-April 11 ნიკის ჩასმა ციტირება ![]() |
თუ მაინც და მაინც ღვინოა,კაი ურწყავი,მშრალი ჩინური.ან გორული მწვანე. მშრალი..უფ..ამ სიცხეში კაი ცივი კაი გუდის ყველი,შუშა კიტრი და პიცხინა შოთი სერი.უფ ცოცხალიც და ეგა.რომ დასხავ და ჭიქს რომ ორთქლავს....იფ
|
|
|
![]()
პოსტი
#125
|
|
![]() დიდოსტატი ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ჯგუფი: კლუბის წევრი პოსტები: 11,247 რეგისტრ.: 15-May 09 ნიკის ჩასმა ციტირება მდებარეობა: თბილისი ![]() |
|
|
|
![]()
პოსტი
#126
|
|
![]() შურდულით მონადირე ![]() ![]() ![]() ჯგუფი: ფორუმის წევრი პოსტები: 358 რეგისტრ.: 4-April 11 ნიკის ჩასმა ციტირება ![]() |
3 ჭიქის მერე შამაიტანენ
![]() |
|
|
![]()
პოსტი
#127
|
|
![]() ძაღლით მონადირე ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ჯგუფი: კლუბის წევრი პოსტები: 4,130 რეგისტრ.: 18-January 11 ნიკის ჩასმა ციტირება მდებარეობა: Tbilisi ![]() |
|
|
|
![]()
პოსტი
#128
|
|
ნამდვილი მონადირე ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ჯგუფი: ფორუმის წევრი პოსტები: 6,240 რეგისტრ.: 15-May 09 ნიკის ჩასმა ციტირება მდებარეობა: Tbilisi ![]() |
Fishman
ეჰ ერთი თვე მალე გაიფრენს ![]() შენ მაგაზე არ ინერვიულო. როცა მოგიწევს გასინჯვა... გარკვეული დაძველებაც ექნება უკვე. ასე რომ....დამტვერილი ბოთლიდან მოგიწევს გასინჯვა. ეგ უფრო მაგარია. გადაატრიაელე ხოლმე არ დაილექოს მასეთი ბოთლები ![]() მერე ერთი კაი -ქედანი ქამაში- და ვისაუბრებთ ჩვენ "მეტალზე და კაკლის მერქანზე" ![]() |
|
|
![]()
პოსტი
#129
|
|
![]() მშვილდით მონადირე ![]() ![]() ![]() ![]() ჯგუფი: ფორუმის წევრი პოსტები: 593 რეგისტრ.: 23-March 10 ნიკის ჩასმა ციტირება მდებარეობა: Tbilisi ![]() |
იაშკა
+1 ღვინის საკითხში |
|
|
![]()
პოსტი
#130
|
|
![]() მშვილდით მონადირე ![]() ![]() ![]() ![]() ჯგუფი: ფორუმის წევრი პოსტები: 942 რეგისტრ.: 10-April 12 ნიკის ჩასმა ციტირება ![]() |
არა დასათრობი ღვინოსი არ მწამს მე... ღვინო იმისთვის ვიცი მე რო დათვრე...
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
პოსტი
#131
|
|
შუბით მონადირე ![]() ![]() ჯგუფი: ფორუმის წევრი პოსტები: 223 რეგისტრ.: 23-April 10 ნიკის ჩასმა ციტირება მდებარეობა: tbilisi ![]() |
3 ჭიქა ხვანჭკარა და მეტი აღარ უნდა დალიო : )))
|
|
|
![]()
პოსტი
#132
|
|
![]() მშვილდით მონადირე ![]() ![]() ![]() ![]() ჯგუფი: ფორუმის წევრი პოსტები: 942 რეგისტრ.: 10-April 12 ნიკის ჩასმა ციტირება ![]() |
samo
ხვანჭკარა არ დამილევია არასდროს და არვიცი... ![]() |
|
|
![]()
პოსტი
#133
|
|
ქვით მონადირე ![]() ჯგუფი: ფორუმის წევრი პოსტები: 40 რეგისტრ.: 18-December 11 ნიკის ჩასმა ციტირება ![]() |
ნამდვილ კახურ რქაწითელს საქეიფიდ ღვინო არ ჯობია (ჭაჭა 5-7 დღეს ეცლება კახური "რეცეპტით")
ხოლო ჯანმრთელობისთვის საფერავი, 1 ჭიქა საგამოს ყოველ დღე დალიეთ და დაივიწყეთ გულის პრობლემები (სასტიკად არ შეილება საფერავით დათრობა) ასევე კარგია უდედოდ (ანუ ჭაჭა 1 დგესვე ეცლება) დაყენებული რქაწითელი, კახეთში მას ქალების ღვინოს ეძახიან, რადგან ტკბილი და ნაკლებად მათრობელაა, თუმცა არც კაცები ამბობენ ასეთ ღვინოზე უარს. |
|
|
![]()
პოსტი
#134
|
|
![]() შუბით მონადირე ![]() ![]() ჯგუფი: ფორუმის წევრი პოსტები: 106 რეგისტრ.: 25-January 11 ნიკის ჩასმა ციტირება მდებარეობა: kaxeti. kardenaxi ![]() |
ნამდვილ კახურ რქაწითელს საქეიფიდ ღვინო არ ჯობია (ჭაჭა 5-7 დღეს ეცლება კახური "რეცეპტით") ხოლო ჯანმრთელობისთვის საფერავი, 1 ჭიქა საგამოს ყოველ დღე დალიეთ და დაივიწყეთ გულის პრობლემები (სასტიკად არ შეილება საფერავით დათრობა) ასევე კარგია უდედოდ (ანუ ჭაჭა 1 დგესვე ეცლება) დაყენებული რქაწითელი, კახეთში მას ქალების ღვინოს ეძახიან, რადგან ტკბილი და ნაკლებად მათრობელაა, თუმცა არც კაცები ამბობენ ასეთ ღვინოზე უარს. კახური წესით 21 დღეა მაქსიმუმი ჭაჭაზე რომ იდგეს ღვინო. 5-7 დღეში კი არ შეიძლება ღVინის გადაღება შაქარი არ დაიშლება და ღვინო ტკბილი დარჩება. ![]() |
|
|
![]()
პოსტი
#135
|
|
![]() მონადირე ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ჯგუფი: ადმინი პოსტები: 15,125 რეგისტრ.: 15-May 09 ნიკის ჩასმა ციტირება მდებარეობა: Tbilisi ![]() |
კახური წესით 21 დღეა მაქსიმუმი ჭაჭაზე რომ იდგეს ღვინო. კახური წესით მარტამდეც ტოვებენ ჭაჭაზე, ყოველგვარი გადაღების გარეშე ქვევრში. გურჯაანში აქვს კერძო პატარა მეურნეობა. ჩოლოყაშვილის მარანი ქვია. ღვინო მარტო იტალიაში გააქვთ და მარტო მაგ წესით აყენებენ. დიდებული რამე იყო. ჰო ჰო ჰო, თან კერდენახელი ყოფილხარ ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
მსუბუქი ვერსია | ახლა არის: 30th May 2025 - 23:28 |