შესაბოლი მოწყობილობები |
გამარჯობა, სტუმარო ( შესვლა | რეგისტრაცია )
|
![]() ![]() |
შესაბოლი მოწყობილობები |
![]()
პოსტი
#91
|
|
![]() EX მონადირე ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ჯგუფი: ფორუმის წევრი პოსტები: 2,851 რეგისტრ.: 15-May 09 ნიკის ჩასმა ციტირება მდებარეობა: tbilisi ![]() |
გიორგი
მომიკითხე ბატონი ალექსანდრე დიდი პატივისცემით! მაგარი ,,პრიბორია"! ![]() |
|
|
![]()
პოსტი
#92
|
|
![]() ნამდვილი მონადირე ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ჯგუფი: ფორუმის წევრი პოსტები: 5,041 რეგისტრ.: 19-May 09 ნიკის ჩასმა ციტირება მდებარეობა: rustavi ...internatebi ![]() |
გიორგი აუ ძაან მაგაია რაა საღოლ ისეთი სუფთა ნაკეთობაა რო ბევრი ვერ მიხვდება რაა
![]() ![]() |
|
|
![]()
პოსტი
#93
|
|
![]() ძაღლით მონადირე ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ჯგუფი: ფორუმის წევრი პოსტები: 2,176 რეგისტრ.: 18-May 09 ნიკის ჩასმა ციტირება მდებარეობა: ტიფლისი ![]() |
ვააა, საღოლ აი მალადეც, რა კაი ბასუსუნა ხელ(ებ)ი ქონია მამაშენს
![]() ![]() |
|
|
![]()
პოსტი
#94
|
|
![]() ნამდვილი მონადირე ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ჯგუფი: ფორუმის წევრი პოსტები: 5,089 რეგისტრ.: 15-May 09 ნიკის ჩასმა ციტირება მდებარეობა: რუსთავი ![]() |
ვა რა მაგრად მევასაა!!
საღოლ გიო მამაშენს ტო! მაგარი კაცი თან კოხტად და ლამაზადაა აწყობილ მოფიქრებული! მაგარია! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
პოსტი
#95
|
|
![]() შურდულით მონადირე ![]() ![]() ![]() ჯგუფი: ფორუმის წევრი პოსტები: 391 რეგისტრ.: 8-August 10 ნიკის ჩასმა ციტირება მდებარეობა: დედასამშობლო ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() "ზავაცკოი" გეგონება.... კაი ნაშრომია ![]() სიამოვნებით ვიქონიებდი ![]() |
|
|
![]()
პოსტი
#96
|
|
![]() ო ფ ე რ ი ს ტ ი ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ჯგუფი: ფორუმის წევრი პოსტები: 7,699 რეგისტრ.: 8-July 09 ნიკის ჩასმა ციტირება მდებარეობა: ტიფლისი ![]() |
გაიხრეთ გაიხრეთ
![]() არა ისე სამარიაჟოდ კი არ დამიდია, პროსტო ექსპირიენსი გაგიზიარეთ რაა ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
პოსტი
#97
|
|
![]() goga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ჯგუფი: ფორუმის წევრი პოსტები: 5,076 რეგისტრ.: 21-August 09 ნიკის ჩასმა ციტირება ![]() |
რაღა არ არის სამარიაჟო,კაცმა ამდენი იშრომა და სერიოზული რამე გააკეთა
![]() ეგეთი საგურამოში 1500$ ღირდა ![]() |
|
|
![]()
პოსტი
#98
|
|
ქვით მონადირე ![]() ჯგუფი: ფორუმის წევრი პოსტები: 71 რეგისტრ.: 1-January 11 ნიკის ჩასმა ციტირება მდებარეობა: დედოფლისწყარო ![]() |
ხალხნო,
მაქვს აი ეს კამერა, ორი ცალი თან: ![]() Uploaded with ImageShack.us რამდენიმე წელია ასე დევს და მინდა რომ ავამუშაო და ხომ არავინ იცის მისი ხმარება? ან რამე ნახაზები სად ვნახო ინტერნეტში? რუსულია, მაგრამ მაგარია, პარები რამე ყველაფერი უყენია ხელუხლებელია დიდი მადლბა წინასწარ ყველას |
|
|
![]()
პოსტი
#99
|
|
![]() ადმინი გიყურებს შენ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ჯგუფი: გლობალ-ადმინი პოსტები: 14,406 რეგისტრ.: 12-August 09 ნიკის ჩასმა ციტირება მდებარეობა: Tbilisi ![]() |
ჩაკრულო
ზედ რამე არ აწერია? ან მოდელი ან სახელი, მაგალითად. "ვიხრი 78" რამე რომ მონაცოს ადამიანმა ინტერნეტში, თორემ რასაც ვუყურებ რკინის ყუთს ვხედავ პრიბორებით, მეტს ვერაფერს ![]() |
|
|
![]()
პოსტი
#100
|
|
![]() ქვით მონადირე ![]() ჯგუფი: ფორუმის წევრი პოსტები: 79 რეგისტრ.: 13-January 15 ნიკის ჩასმა ციტირება ![]() |
გავაცოცხლებ მკვდარ თემას კითხვებით :-)
წავიკითხე ყველა ფორუმელის პოსტი ამ თემაში. ვიკითხე პიროვნებებთან ვისაც აქვს პრაქტიკა და ცხელი შებოლვის დანადგარზე ასეთი შთაბეჭდილება შემექმნა, რომ უნდა იყოს მოწყობილობა ფოდნოსით სადაც ვყრით ნახერხს შემდეგ 5-10სმ იან ფეხებზე ე.წ სეტკა ან მისი შემცვლელი და გერმეტული დახურვა, რომელსაც ექნება საჰაერო. კითხვა N1. მაინტერესებს დროის მომენტი ამათუ იმ ხორცზე. მაგ: თევზის ნაჭრები ან მომცრო ზომის 20-30 წუთი, მწყერი 40-60 წუთი და თუ ავიღე საშამფურე ღორის ხორცი ან ქათამი როგორ გავიგო როდისააა დასრულებული და როდის არა? N2. პირველი შებოლვის ეტაპის მერე თუ დამრჩა შესაბოლი ხორცი პროცედურები ისევე მეორდება როგორც პირველი შებოლვის დროს? N3. შესაბოლი მასალა ამოვიკითხე ნახერხი, ფოთოლი ნახერხი გარდა წიწვოვანისა სხვა რა ინგრედიენტის დამატებაა შესაძლებელი? წავიკითხე შაქრის მოყრა შესაბოლი ხორიც ფერზე მოქმედებს და უფრო აწითლებსო N4. ცეცლი როგორი უნდა იყოს? შესაძლებელია ნაკვერჩხალიც? გაზქურაც? თუ გაზქურა მოსულა მაშინ როგორ პარზე? კოცონი თუ როგორ? N5. თევზის შემთხვევაში ჩაქაფულივით ფენაფენა ვამარილებ შებოლვამდე 2-3 საათით ადრე? დამარილების შემდგომი გარეცხვა აუცილებელია? ჯერ ამით შემოვიფარგლები :-) |
|
|
![]() ![]() |
მსუბუქი ვერსია | ახლა არის: 22nd May 2025 - 02:07 |